Last news in Fakti

20 Юли, 2017 22:51 5 568 7

Пикап, дизел, два големи турбокомпресора и 1200 коня

Пикап, дизел, два големи турбокомпресора и 1200 коня - 1

Комбинацията, която ще видите в този клип е впечатляваща по каквато и линия да се сетим. Данните от 7,3 бара налягане, 1200 конски сили измерени на колелата и 2700 нютонметра са скандални само при споменаването им, а тук са напъхани в култовия пикап на Ford. Цялата тази мощ идва от дизелов 5.9-литров Cummins, който е някъде там под огромните турбокомпресори, като освен тях има инсталирана и нитросистема. Това чудо обаче, изfбщо не е създадено само за да събира погледите, а да показма мускули на пистата. Поради тази причина е снабдено с лепкавите полусликове на Toyo - R888R.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАРАМ АС МАКЛО НА 5 БАРА БУУСТ

    3 8 Отговор
    Ае не разбрахте ли ,че тея 1000-1200кс в днешно време не ни впечатляват ?! Всяка втора ваша статия е за автомобили с същата мощност - вече не ни е интересно -ТОВА ГО ЗНАЕМ !!!Покажете нещо по така - нещо с 3000-5000 кс под капака , кво е тва 1000 ИЗЛАГАТЕ СЕ !!!!

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    1 5 Отговор
    Това което видяхме в клипа го може и кола със 120 коня ! Какво са измислили повече, от това което се продава като възли за доработка, на автомобилни двигатели ? За пушека от ауспуха просто не трябва да се говори !

    Коментиран от #6

  • 3 Max

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "КАРАМ АС МАКЛО НА 5 БАРА БУУСТ":

    А ти не разбра ли, че не конете, а нютонметрите са важни. Тук са си направо мнооооого.
  • 4 Нафта

    1 2 Отговор
    Печка
  • 5 Гошо

    3 0 Отговор
    Много сте сладки селяндурите с изгнилите Астри, дето "не се воечетлявате".
  • 6 тошо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    много тъп коментар !
    ХОРАТА СИ ПРАВЯТ ЯК КУПОН И НЯКАКЪВ МАЛОУМНИК СЕ ПРАВИ НА УМЕН !!!
    ДА АМА НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВА !!
  • 7 bam bam

    0 0 Отговор
    всички професори пак са тука