Last news in Fakti

23 Юли, 2017 23:25 4 835 3

Наследникът на Bugatti Chiron ще бъде хибрид

Наследникът на Bugatti Chiron ще бъде хибрид - 1

Ясно е, че светът на автомобилите е тръгнал към електричеството, но определено ще има дълъг път на развитие, докато машините станат наистина пригодни. Засега хибридите са най-доброто, което може да бъде предложено и повечето производители също са на това мнение.

По този повод, изпълнителния директор на Bugatti е споделил пред Autocar, че електрификацията ще се случи, наследникът на Chiron e далеч от началния стадий на създаване, но батериите и електромоторите се развиват, както и регулациите. Изглежда, че следващата кола ще бъде електрическа донякъде. Ще бъде прекалено рано обаче, тя да бъде напълно електрическа, но електрифицирането ще се случи.

В началните стадии на развитието на Chiron, те са преминали през идеята за хибридно задвижване за по-добри характеристики, но резултатът не им допада и те решават да преминат към преработването на гигантския 8.0-литров W16 двигател с четири турбокомпресора. Производството на Chiron ще отнеме около осем години, което означава, че наследникът му може да се очаква през 2024-та година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Lexus

    8 4 Отговор
    Това е бъдещето : )
  • 2 бай Иван

    5 9 Отговор
    Глупости на търкалета.
    То тогава ще е поредната тежка каруца на ваг.
    Няма да се отличава от конкуренцията, а ще е по-тежка, по-тромава и по-скъпа.
  • 3 гост

    8 1 Отговор
    Бай Иване ти как видя в бъдещето? Това щяло да бъде и така да бъде... ;)) остави по-интелигентните хора от теб да си свършат работата.Ще поживеем,ще видим ; ) аман от професори...