25 Юли, 2017 19:40 1 291 0

Тайван активно участва в борбата с трафика на хора

  • тайван-
  • трафик на хора-
  • борба-
  • международна общност-
  • интеграция-
  • международен семинар за стратегии за борба с трафика на хора.

Тайван винаги е взимал отношение, когато става дума за сериозни въпроси, касаещи международната общност

Тайван активно участва в борбата с трафика на хора - 1

Вицепрезидентът на Република Китай Чен Чиен-жен категорично заяви, че страната ще изпълнява своята роля в борбата с трафика на хора. Той направи своето изявление по време на Международния семинар за стратегии за борба с трафика на хора.

Двудневният семинар започна днес , като сред присъстващите са чуждестранни и местни длъжностни лица, включително и действащият директор на Американския институт в Тайван Робърт Фордън.

Ежегодният семинар е част от опитите на Националната агенция за имиграция да засили борбата с трафика и сътрудничеството с чуждестранни агенции.

В своето изявление Чен допълни още, че макар да е ограничен до голяма степен от участие в международни събития, Тайван ще остане активен в международното сътрудничество, особено що се отнася до такива важни проблеми. В тази връзка той изрази и надежда ,че международните организации и групи ще дадат възможност на страната да участва в опитите за преодоляване на проблема с трафика, тъй като има споразумения за сътрудничество с 18 страни, показващи решимостта му да бъде интегриран в международен мащаб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА