28 Юли, 2017 01:15 1 554 1

„Бонд 25“ на екран през 2019 г.

  • бонд-
  • даниел крейг-
  • 007

Очаква се Даниел Крейг отново да е в ролята на агент 007

„Бонд 25“ на екран през 2019 г. - 1
Снимка БТА / АП

Преди близо две години излезе последният „Джеймс Бонд: Спектър“. Следващият, 25-ти филм от поредицата, ще излезе по кината в Америка на 8-ми ноември 2019 г., съобщиха продуцентските къщи „Метро-Голдуин-Майер“ и „ЕОН“.

Очаква се ролята на тайния агент да бъде изиграна за пети пореден път от Даниел Крейг. Това съобщи „Ню Йорк Таймс“, позовавайки се на двама достоверни вътрешни източници.

След заснемането на последния филм от поредицата, британецът заяви, че по-скоро би се самоубил, отколкото да изиграе още един път агент 007. Явно обаче Даниел Крейг е променил решението си. Евентуална причина за това е заплатата, която той ще получи – през 2016 г. се спекулираше, че от Sony Pictures са му предложили 150 милиона долара.

Сценарият за новия филм ще бъде написан от Робърт Уейд и Нийл Първис, които са отговорни и за „Казино Роял“, „Спектърът на утехата“, „Скайфол“ и „Спектър“. Във всички четири филма от колекцията главната роля бе изпълнявана от Даниел Крейг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    150млн. променят решението. Все пак неговото богатство е оценено под 100млн. долара, та за един филм да изкара толкова и може вече да се пенсионира.