10 Август, 2017 12:46 4 891 2

Производството на BMW става "3 в 1"

  • bmw-
  • хибриди-
  • електромобили-
  • автомобили с двг

Баварците ще правят коли с три вида задвижване на един конвейер

Производството на BMW става "3 в 1" - 1

Баварският концерн е с намерение да пусне електромобили, хибриди и коли с двигатели с вътрешно горене на една и съща поточна линия. За целта обаче е необходима цялостна преработка на конвейерите и още по-важно - коренно различен подход към организацията на работа.

Ръководството на BMW обаче е твърдо решено да въведе новия метод на производство, като целта е заводите на компанията да са по-гъвкави и да могат много бързо да реагират спрямо търсенето на един или друг тип автомобили.

Към момента от BMW не назовават точни срокове за въвеждане на иновацията, но според експерти в бранша новият "3 в 1" конвейер може да заработи още с пускането в серия на новото Х3. Компанията вече потвърди серийното производство и на електромобили, и на хибриди, и на коли с ДВГ за новата Х3-ка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кюмбе

    7 1 Отговор
    С нетърпение очаквам! Само моля ви да не ги заобичате, лицемерни фенбойчета, иначе няма да има с кой да споря, че хибридите са бъдещето и ще ми е тъпо...
  • 2 Lexus

    6 1 Отговор
    Идеално, малко конкуренция винаги е за по-добро!