Last news in Fakti

12 Август, 2017 05:15 1 541 0

Арсенал прави Санчес най-скъпоплатен в Англия

  • санчес-
  • арсенал-
  • венгер-
  • договор-
  • заплата

Отборът предлага на чилиеца 300 хиляди паунда седмично, за да преподпише

Арсенал прави Санчес най-скъпоплатен в Англия - 1
Снимка: БТА/АР

Арсенал не се отказва от идеята си да поднови договора на Алексис Санчес и клубът излезе с нова оферта към чилиеца според която той ще прибира по 300 хиляди паунда седмично в случай, че преподпише. Според "Дейли Меил" по този начин чилиецът може да стане най-скъпоплатеният футболист в цялата Висша лига.

Предишното предложение на тима бе за 225 хиляди паунда седмично, но бе отхвърлено с лека ръка от представителите на самия футболист. Както е известно, чилиецът е апетитна хапка за Манчестър Сити и ПСЖ.

28-годишният футболист е с договор до лятото на следващата година и през зимата може да подпише предварителен контракт с който и да е тим. Арсен Венгер иска на всяка цена да убеди играча да преподпише и да остане в клуба, но тепърва ще се види какво иска и самият Санчес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА