12 Август, 2017 18:58 1 631 1

Защо Левски избра Роси, а не Грант?

  • роси-
  • левски-
  • грант-
  • заплата

Бившият мениджър на Челси и „сините“ с огромно разминаване в парите

Защо Левски избра Роси, а не Грант? - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият мениджър на Челси Авраам Грант е отказал да поеме Левски, тъй като е имало огромно разминаване във финансовите условия. Според информациите от Израел 62-годишният специалист не е останал доволен от предложените от „сините“ 30 000 долара месечна заплата.

Изискванията на Грант са били много по-високи, въпреки че предложената от Спас Русев сума е щяла да направи от израелеца най-високоплатения треньор в България.

Медиите в родината на Авраам Грант припомнят, че когато през 2014 година той е поел националния отбор на Гана, е направил голям компромис с финансовите си изисквания и е склонил на заплата от 50 000 долара на месец.

„Сините“ обаче дори не са предложили и такива пари и затова бившият мениджър на Челси, Портсмут и Уест Хям в момента не е начело на Левски. За треньор на тима от „Герена“ беше назначен Делио Роси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 червен

    1 1 Отговор
    Искал е малко денги