11 Август, 2017 15:43 2 633 0

Родната къща на Тръмп в Airbnb

  • тръмп-
  • къща-
  • продажба

Домът, в който е живял като дете сегашният президент на САЩ Доналд Тръмп вече може да бъде нает чрез платформата Airbnb. Самият Тръмп заявява, че не е много доволен от този факт.

Къщата беше купена през миналата година от Майкъл Дейвис срещу сумата от 1.39 млн. USD, а три месеца по-късно той успя да я продаде срещу 2.14 млн. USD. Дейвис е останал изненадан, когато е разбрал, че новият собственик е решил да отдава имота под наем срещу 4000 USD на месец, а ако става дума за една нощувка цената да е 725 USD.

В обявата в платформата за отдаване под наем се набляга на известното минало на къщата и че голяма част от интериора на имота е запазен в първоначалния му вид, когато в него е живял днешният американски президент. Имотът разполага с 5 спални, 3 бани и е с 20 легла. Дизайнът на къщата е решен президентски стил, като разполага с антики.

На желаещите да наемат къщата им се предлага закуска, но се забравяна провеждането на купони и настаняването на домашни любимци. Собственикът на имота уточнява, че отдаването му в Airbnb е законно, тъй като в него живее един от бизнес партньорите му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА