Last news in Fakti

12 Август, 2017 15:30 21 046 19

Съпрузи загинаха при зверска катастрофа край Павел баня

  • павел баня-
  • катастрофа-
  • карлово-
  • съпрузи-
  • загинали-
  • войната на пътя

Лекият им автомобил се е забил в крайпътно дърво

Съпрузи загинаха при зверска катастрофа край Павел баня - 1

Семейство от Карлово загина при тежка катастрофа на пътя край село Манолово, община Павел баня, съобщиха от МВР.

Лек автомобил Ford Galaxy, зад чийто волaн е бил 33-годишният Д. П. е изхвърчал от платното на главен път І-6 и се е забил челно в дърво. С мъжа е пътувала и 4 години по-възрастната му съпруга. Намясто са загинали и двамата.

Съпрузите от няколко години работели в Австрия и се завърнали за лятната си отпуска. Преди това Димитър е бил професионален войник и е участвал в мисия. Само по случайност с тях не са били трите им малки деца.

Няколко часа по-рано, отново на същия път, но в района на град Николаево, при челен удар загива 62-годишен водач на Opel Astra.

Инцидентът е в резултат на опит за изпреварване на камион от млад шофьор при десен завой. Виновният за катастрофата 23-годишен жител на Враца е настанен с опасност за живота в болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1313

    73 5 Отговор
    Как ще изпреварваш камион на десен завой?Тия хора все повече полудяват.

    Коментиран от #4

  • 2 Още един с купена книжка

    46 5 Отговор
    И сега къде е МВР? Нали обещахте спаение от недоучените шофьори? Нещо ви куца работа. Никакво спасение на пътя.
  • 3 СОМ

    23 9 Отговор
    цацара и боко немогат да спят имат здраве от цв васил от кбт
  • 4 hienata

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "1313":

    И аз се питам, как ще изпреварваш ,като нямаш видимост.Алоо...о инструкторите, набивайте им в кухите лейки , нямаш ли видимост , няма маневра , каквато и да е тя.
    Сутринта един с "баничарка" , че и със стълба отгоре, на завоя под магистрала Люлин посока Мало Бучино ме изкара на банкета, изпреварваше кран. Дължи големи благодарности на жена ми, която ме възпря да направя обратен завой.
  • 5 Шаран БГ

    21 2 Отговор
    Във всяко селище в България има поне един" недомаслен". Лошото е, че някой селища са много големи и там-нормално е- са много по-вече от един. Нашенец профучава през кръстовище на" червено ". С късмет -без ПТП !? Човекът до него,също шофьор, след няколко секунди идва на себе си и вика: Какво правиш, луд ли си -премина на "червено !? А оня отговаря спокойно : Е, какво от това.Не виждат ли , че бързам ?? И с пет фара да му светиш, и със три клаксона да му свириш - няма десен, няма ляв завой, няма червен светофар / за знаци да не говорим/ --човекът бърза!!
  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    12 12 Отговор
    Не е пуснал фаровете да види дървото

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 modko

    21 2 Отговор
    Все им се чудя за къде бързат и все изпреварват в забранени за тази маневра участъци. Друг е въпроса и къде спят силите на реда когато по пътищата се движат бавни и претоварени камиони.
  • 9 Wolf

    5 0 Отговор
    ????
  • 10 бомба

    34 2 Отговор
    95% от всички водачи на МПС в България са потенциални убийци.. 99.9% от младите водачи не знаят къде се намират и какво правят изобщо. Проблема е, че родителите на тези млади водачи на МПС не се интересуват от способностите на децата си и си мислят,че като са спестили някой лев от "изгодните курсове" са ударили от тотото, а в в същото време живота на децата им виси на косъм както и на невинни по пътищата. Днешно време от некадърници по пътя най трябва да се притесняваш понеже вероятността да те тръшне някоя болест е много по малка от колкото да те претрепе някой некадърник на пътя или ман..л с купена книжка без основно образование ....
  • 11 Бай Тошо

    6 16 Отговор
    Като казвам че трябва да се премахнат всички дървета в близост до платното никой не чува, явно е по добре да се трепем в тях. На всеки се е случвало да направи някоя простотия или да заспи докато кара, това не значи че трябва да се забиеш в дърво вместо да спреш някъде из поляните
  • 12 Шофьор

    11 1 Отговор
    Днес на излизане от стара Загора посока Чирпан един със бус набиваше клаксон да му освободят лявата лента макар че колата пред него караше 50км/ч. Аз му направих жест с ръка ,че е позволено до 50 къде бърза ,така или иначе на светофара спря и изчака 30 сек. А и спря косо на пътя (понеже аз бях зад него). да се разправя с мен през прозореца ,аз какъв съм бил да му държа сметка как да кара
    ,че като светна зеленото едни изпреварвания направи ....
  • 13 Шофьор

    11 2 Отговор
    Днес на излизане от стара Загора посока Чирпан един със бус набиваше клаксон да му освободят лявата лента макар че колата пред него караше 50км/ч. Аз му направих жест с ръка ,че е позволено до 50 къде бърза ,така или иначе на светофара спря и изчака 30 сек. А и спря косо на пътя (понеже аз бях зад него). да се разправя с мен през прозореца ,аз какъв съм бил да му държа сметка как да кара
    ,че като светна зеленото едни изпреварвания направи ....
  • 14 jeta

    10 1 Отговор
    Откакто е създаден автомобила си има правила за движение но във БГ те не се спазват.Не са виновни само инструктори те но и ние ,че не ги спазваме.
  • 15 Гост

    12 0 Отговор
    След като няма адекватни мерки, остава да разчитаме на естествения подбор. Лошото е че покрай сухото гори и мокрото.

    Коментиран от #16

  • 16 тъй тъй

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    И аз това казвам, и затова нека си ги има дърветата край пътя да намалят некадърниците, че да гори само сухото /разбирай леваците/, а тоя дето мрънка, че трябвало да се изрежат крайпътните дървета явно не се грижи за себе си, щото такъв някой, дето не е уцелил крайпътно дърво няколко пъти, утре може да връхлети точно в неговата кола и семейство.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 1486

    4 0 Отговор
    Всички бързат за гробищата. Особено хлапетата как изпреварват на непрекъсната линия и ляв завой след това без никаква видимост дали идва автомобил. Това се случва на пътя от Самоков за София и то в дефилето. Днес ме изреварват на магистрала Хемус като автомобила минава на сантиметри отляво каращ почти по средата на платната. Много бързат. Аз не искам да бъда от статистиката на пътнопроишествията в тази държава. Полиция почти няма или ако има те не си вършат работата за която са назначени.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове