Last news in Fakti

15 Август, 2017 08:15 11 725 35

Симеонов е отишъл в Слънчев бряг, защото местното РПУ козирува на мутрите

  • валери симеонов-
  • слънчев бряг-
  • акция
Симеонов е отишъл в Слънчев бряг, защото местното РПУ козирува на мутрите - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на Валери Симеонов за затваряне на няколко мутренски диско-и-чалга-дупки в 500 000-ната свинщина "Слънчака". Имали били право да "работят" след полунощ.

Оставям на страна дали подобна дейност трябва да се осъществява начело с вицепремиер. Искам само да попитам в коя нормална страна мутрите имат право да тероризират по всякакъв начин останалата част от населението - включително с мощен шум: техно, чалга, крясъци, мотоциклети без заглушители? Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем. Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска? Ама било курорт - е като е курорт, там няма ли хора, които са отишли на почивка?

Тези хора права нямат ли? Отишъл е Валери Симеонов защото местното РПУ козирува на мутрите - вместо да ги контролира. Както и нашето РПУ, твоето РПУ и всички останали РПУ-та. Да нападащ някого само защото не ти харесва се нарича аргумент ad hominem - и е забранен за сериозна дискусия. Не ме интересува дали е отишъл Валери Симеонов или някой друг - браво на него, че е отишъл! А вие оплаквайте мутрите, че им дръпнали шалтера в 2-3 часа след полунощ - за да могат "почиващите" да дремнат няколко часа до изгрев слънце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    149 5 Отговор
    Това е така, но защо не е взел и министъра на вътрешните работи и профсъюзните дейци. Да види как си вършат работата от МВР, които плачат за по-високи заплати. Да ги запита: абе, вие защо ме чакате мен, а не си вършите работата? И т.н. Ние знаем, че чиновниците са завзели цялата власт в държавата, но защо и Бойко Борисов не е там и да каже, той какво направи за три мандата, това да се промени?

    Коментиран от #5

  • 2 цоньо

    59 38 Отговор
    що този смелчаг не спре циганските банди и барони
  • 3 Будалата

    100 3 Отговор
    Ама исках оня мазния селянин Рагин ли Магин ли да излезе да обяснява как губел туристическия бизнес. Голям смях щеше да падне.
  • 4 Пеньо

    108 2 Отговор
    Въпросът е:Защо местните институции не са си свършили работата? Докога държавата ще поддържа и плаща на такива институции?
  • 5 КАДИРОВ

    6 58 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    ТИ КАТО СИ МНОГО ОТВОРЕН Я КАЖИ КАКВО РАБОТИШ ДА ПРОЧЕТЕМ И КОЛКО ТИ Е ЗАПЛАТАТА

    Коментиран от #12

  • 6 Темида

    79 4 Отговор
    100000% от актовете и обвиненията и тн ще паднат в нашив здраво работещ "съд" от който всички сме доволни и не протестираме. Слепи и прости сме Българите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 7 гост 2

    11 69 Отговор
    Не трябва да се пише много много за резила симеоноф
  • 8 Русенец

    71 6 Отговор
    Да закрият държавните институции в Слънчев бряг, те и без това не работят и да дадат комплекса на концесия на мутрите, сами да се оправят, избиват и тровят. Така и туроператорите ще предлагат "Екшън почивка", а Холивуд ще снима живи сцени безплатно. Държавата да си иска онези 3 милиарда на сезон, пък мутрите ще намерят начин да ги изкарат !
  • 9 русенец

    10 60 Отговор
    СимеонОфф това е лозунга на лято 2017 !
  • 10 оня

    48 5 Отговор
    много точен анализ
  • 11 Темида

    68 5 Отговор
    Пример за колко е прост народа. някой реално върши някаква работа в полза на нормалния човек и веднага го засипват с помия.
    Извода - Оставете ни да Деградираме и да ни асимилират Етносите. Явно това искаме и заслужаваме.

    Коментиран от #27

  • 12 Учител

    49 3 Отговор

    До коментар #5 от "КАДИРОВ":

    Може да прочетеш по медиите колко ми е заплатата. Но на полицаите са им дали повече от милиард бюджет, което при 45000 полицаи прави по 22222 лева на година. Вие се жалвате, че са ви малки заплатите, по 600 лева, т.е. на полицай остават по 12-14 000 лева на година. Т.к. тези пари неотиват за консумативи, то къде отиват? Може би трябва да погледнете в МВР кой взима големите пари. А освен това бюджетът е доста над милиард, и това неоправдава сливането с мафията.
  • 13 Браво на него

    60 2 Отговор
    Браво на него,само така тия мутри трябва да се затрият по някакъв начин и им свалят гарда! Крайно време е!
  • 14 Гост

    62 1 Отговор
    Като не искаш да те правят за смях, да те наричат *едал и там какъв ли не, пусни им бобаджиите уж по сигнал да опразнят цялото заведение и на тия къде много им знаят мутрите да ги наритат едно хубаво, а пък 100% ще намерят вътре и наркотици и оръжия и т.н.
    Когато има държава в държавата се действа по най-твърд начин, кво си ми отишъл с 3 куки и кво очакваш? Богатите лайнарковци ще те наритат точно така - щото там си никой.
    Затова качулките, първо да ги наритат след това да питат кой какъв е...и колко пари имал и ква кола карал....
  • 15 ПРАВА И ПРАВИЛА

    37 2 Отговор
    Морков или тояга? Нещата са много лабави , разюздани и до некаде се нарича анархия. За това малко тоягата балканска, за да има ред и дициплина . Ние не сме Датчани или Шведи , та малко по нашенско за да има ред. Давай Вальо!!! Правила и права са размити, и затуй да се спре със закона на джунглата. Айди на здраве , ама тихо без да преча и без да ми пречат. Адиос.
  • 16 Марадона

    11 1 Отговор
    Защото има много като тебе които не биха му помогнали
  • 17 Гост

    6 20 Отговор
    Всичко си има причина на тая територия. Следвайте парите и ще намерите отговорите. Голяма грижа за почиващите, все едно да ида на Слънчака и да очаквам да почивам.
  • 18 Диди

    47 3 Отговор
    Симеонов се е заел да промени нещата.Трябва да бъде подкрепян,а не критикуван.Няма как всичко да се промени от днес до утре,но това е едно начало.
  • 19 ЩИТ

    33 3 Отговор
    Симеонов е от хората които като видят човек като собственика на въпросната дискотека пред себе си му иде да каже :"Виж се какво долно утаено подобие на човек и нищожество си..Боклук!" Но Симеонов не е гамен и мутрафон да го прави а си замълчава.Защото вижда насреща един лумпен дребнав които си живее все едно е на 20 а не на 45г.Еми да ..такова подобие на човек може само с такива изрази да се нарече..скапаняк..И в тези кадри от въпросната акция виждаме хора които все пак трябва вече да са улегнали, да се държат като туземци и канибали..Човека е вицепремиер..инженер..има си достатъчно пари и позиции..Едва ли го прави за пари, може да му се види на лицето че не му е приятно да присъства в такава обстановка(в дискотеката при лумпените)..Защо му е да се занимава с поръчките и далаверите на дребни мутрафони при положение че е в изпълнителната власт..

    Коментиран от #28

  • 20 стоян георгиев

    6 42 Отговор
    слънчев бряг е увеселителен град в които хората идват основно заради нощния живот и развлеченията.всеки които не иска да бъде в такава среда нека не ходи,но не разбирам от ква позиция искате тва да се забрани на 300-400000 летуващи избрали доброволно да си изкарат почивката по този начин?ако се затворят нощните заведения и се спре купона слънчев бряг ще пострада ,ще пострада икономически и региона .от него няма как да стане санторини или монако!тва че там има корупция ,че не се плащат данъци и има криминални типове е съвсем друга работа.държавата трябва там да се намеси.няма как този град по-голям от пловдив да се контролира от едно полицеиско управление с 30-40 полицая и командировани ,но корумпирани такива от цялата страна.данъчните както и тези органи дето отговарят за качеството на храна ,обслужването и т.н. трябва да работят там интензивно и постоянно за да бъде защитен интереса на дъжавата,а не да се правят такива пиар акции дето само разочароват клиентите дето са дошли там и хич не ги интерасуват амбициите на симеонов.
  • 21 benji

    29 6 Отговор
    г.н. Симеонов, минете първо през циганските квартали и спрете тяхната музика, че тровят цели квартали и това във всички градове и села.
    После се занимавайте със к.к. Слънчев бряг. там не ходя защото искам тишина, а тези които ходят най-вероятно знаят за какво отиват точно там
  • 22 Васил

    30 2 Отговор
    Въпросът който ме вълнува е, не кой на кого козирува а когато отида на почивка, да си почина а не да се дразня от силната музика и да не мога да заспя.
    Трябва най накрая да има ред, и тия дискотеки да ги изместят далеч от почиващите както е почти навсякъде по света.
  • 23 Гост

    31 3 Отговор
    Ако подобна случка се беше случила в съседна Турция , да бъде руган по подобен начин висш държавен служител ,с ранг на вицепремиер , то дискотеката щеше да продължи в полицията, и главните действащи лица ,пак щяха да "танцуват" , само че с навряни в гъ..вете полицейски палки.
  • 24 Гост

    6 19 Отговор
    Че кой ходи в Слънчев бряг ... да почива?!?
  • 25 КУЧОКОТМАЙНА

    28 2 Отговор
    Валерка, в Пазарджик на кръстовището на "Найчо Цанов" и "Градинарска" има една фитнес зала.От 7.00 сутринта до 22.00 вечерта се чува яко музика, дрънкане на железа, превзет смях и т.н.!Коли спират в кръстовището, форсират двигатели, мотори бръмчат и кво да ти расправям ве майна!Фитнес залата е на някой си Перо-полицай-катаджия!Ако можеш нещо да напрайш ше черпя!Да се самосезират прокуратура, МВР, КАТ, ГДБОП, РИОКОЗ, МИОКОЗ И ВСИЧКО КОЗ!А!ДА НЕ ЗАБРАВЯ ТАМ СЕ СЪБИРАТ "УХРАНИТЕЛИТЕ" ОТ НА НАСКО ПЕШЕВ ФИРМАТА "ДАЙКС", КВО ПАЗЯТ ТАМ НЕ ЗНАМ, АМА ГИ ГЛЕДАМ, ЧЕ СИ БАРАТ КЕСИИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН И ДРИФТЯТ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ ДАЧИЙКИ!НАСКО, НАСКО САМОСЕЗИРАЙ СЕ И ТИ!ПЛАЩАШ НА НЯКВИ ЛЕШПЕРИ БЕЗ ГРАМ МОЗЪК!
  • 26 Aшайко

    30 6 Отговор
    браво на валери симеонов поне един от парламента да свьрши нещо свястно за тая изтрадала дьржава ,можеше да вземе сьс себеси и волен сидеров за по голям екшьн .
  • 27 Гост

    7 25 Отговор

    До коментар #11 от "Темида":

    Айде моля ви се, работата му е зад бюро, да дава нареждания, а не да ходи по малките часове, лично да се заяжда и да нахлува, като у тях си с 30 хрантутника! Това е чист PR и по-страшното от "помията" с която го заливат, е това, че много хора се връзват на номерата на тоя скатаджийски шут, както се вързаха ма Марешки, както се вързаха и на Боко тиквата и цялата паплач на ГЕРБ
  • 28 По голям ЩИТ

    1 9 Отговор

    До коментар #19 от "ЩИТ":

    Не вярвах, че си такъв наивник, човече, мислех, че разсъждаващите, като теб са починали заедно с поезията на соцреализма. Направо мило да ти стане, като срещнеш човек, който смята, че всяко нещо е бяло или черно. Не се опитвай да поставяш нещата в тесните рамки на собственото си ограничено възприятие. Хората са социални животни, техните действия се определят от комплекс от фактори, често пъти напълно противоречиви. Това, че ти се притесняваш да отидеш да се забавляваш някъде извън екрана на РС-то, съвсем не означава, че всички други, които го правят са боклуци, лумпени, дрогирани и т.н. Просто може би са хора, които знаят, че живота е многопластов и трябва да се живее именно така - многопластово. А мотивите на Симеонов нито ти, нито аз можем да знаем, просто, защото не сме с него във властовите уговорки с Борисов.
  • 29 Гост

    3 20 Отговор
    Паляк. Къде се хвана Бойко с тоя шут на едно хоро не знам. Ако съм на Борисов на мястото ще му загрея врата на тоя ненормалник.
  • 30 Гост

    9 1 Отговор
    Тези дискотеки на разрешителен режим ли са?Ако са , взимаш разрешителното и готово,мисля че е лесно.Защо е всичко това?Щом стават там такива работи ,значи там държава няма!
  • 31 Гого

    7 0 Отговор
    То отдавна се знае че полицията парламента и мафията са едно цяло!
  • 32 бургазлия

    3 0 Отговор
    Г-н Смеонов имаш известно основание че полицаите се страхуват от МУТРИТЕ ми те нали са техни производни .Всички доскорошни шефове са на работа при мутрите и как настоящите шефове ще им се противопоставят нали те ги коронясаха на високите постове .Къде се покри Калоянов а прати Неделчо Рашев да те съпровожда за имитация на полицейско присъствие .Добре че не се появи някоя истинска мутра да видите как Рачев щеше да Ви изостави .
  • 33 Vasik Atanasova

    5 1 Отговор
    евала на Симеонов
    сега знам че не съм сгрешил като съм гласувал за вас г Н СИМЕОНОВ
  • 34 Vasik Atanasova

    6 1 Отговор
    ЕВАЛА СИМЕОНОВ ЕВАЛА ПОКАЗВАШ СЪРЦЕ
    МЪЖ СИ ЕВАЛА
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.