16 Август, 2017 13:40 11 448 44

Вижте кого задържаха в ГДБОП за заплахи към премиера

  • васил коцев-
  • гдбоп-
  • премиер-
  • заплахи-
  • бойко борисов
Вижте кого задържаха в ГДБОП за заплахи към премиера - 1

Скандал! ГДБОП са задържали днес човек, заради критики срещу премиера във Фейсбук. Това написа във вторник в своя профил в социалната медия Владимир Танев, бивш програмен директор на "Дарик радио" и зам.-главен редактор на в."Стандарт". Според него задържаният днес в ГДБОП заради писания срещу премиера е В.К. от София, 36-годишен.

Арестуваният от ГДБОП написал в социалната медия: „Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи“.

Днес самият Васил Коцев разкри, че той е задържаният и как е станало това.

Ето и цялата случка:

Здравейте приятели! Вчера задържаното лице с инициали В.К. в ГДБОП бях аз! Да, аз! Васил Коцев, роден в град София и живущ в столицата! Много от Вас ме познават! Който не ме е виждал на живо, ме знае от фейса! Да, признавам си, не харесвам управлението на г-н Борисов, тоест на министър – председателя. Не съм единственият! Но това е друга тема.

Как започна всичко. В 12:30 часа бях излязъл от моя дом, за да помогна на майка ми и да й пазарувам някой неща. Майка ми се обади на мобилният ми телефон и ми каза: Васко, къде си?. Отговорих, лошо ли ти е майко. Заради паниката в гласа й. И защото е възрастен и болен човек. Тя ми каза – не, просто у нас има едни господа, които имат въпроси към теб.

Бивш войник съм в поделението на Жандармерия – София и знам какво може да значат тези думи, а и следя с интерес криминалета. Викам, ей сега ще се кача. Прибрах се у нас и там ме чакаха двама господа.

Попитах ги - добър ден, кои сте вие? Те ми казаха, че са от ГДБОП и мен тръпки ме побиха! Викам, е сега я втасах. Знам, че точно тази служба се занимава с адски сериозни неща. И не прави справки по домовете.

Майка ми се бе шашнала. Аз попитах дали съм задържан. Не, господине, каним ви в качеството на свидетел.

Викам, мога ли да видя нещо, с което да ме каните? Те казаха да, веднага, и попълниха призовката!

Стори ми се, че не е съвсем по правилата. Призовка се попълва още в службите. Но си замълчах. Попитах ги къде трябва да дойда. Не, ние ще ви отведем. Вече започваше да мирише! Казах добре. Майка ми ме попита - излизаш ли? Отговорих й, че господата имат въпроси към мен. Ще отида да ги изслушам. Тя вика – ама нещо лошо ли е направил?

Те казаха – не се притеснявайте, госпожа, само за справка е! Викам си, да, бе, справка! И така седнахме в колата.

Говорихме съвсем приятелски. Изобщо бяха крайно любезни. Написах на моята стена само едно нещо: „Отивам в ГДБОП“, понеже имам доста приятели във фейса те помислиха, че се майтапя и почнаха бъзиците. Аз викам само, че не е базик!

Та, закараха ме в службата. Качихме се на третия етаж, като преди това попълниха на един лист кой съм, какъв съм и т.н. Точно като във филм! Питаха ме дали нося оръжие. Казах им - никога не съм имал. Провериха ме с детектор и ми казаха да оставя телефона си в шкафчето и да взема ключа. Направих всичко, което поискаха. Качих се и питам като какъв точно свидетел се явявам.

Те ми викат, ние имаме няколко наистина сложни и важни въпроси. Казах – добре, задайте ги, слушам ви. Извадиха листове и казаха, че през април месец от моя профил във Фейсбук е излязла публикация - „Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи“. Попитах- е, и? Те ми казват – г-н Коцев, това е заплаха към премиера! Викам, какво? Наистина се шашнах!

Те ми казват – вие призовавате за бунт! АЗ!?! Че аз дори не помня какво съм писал преди толкова месеци. И откъде сте сигурни, че профила ми не е бил хакнат? Те ми казват – сигурен ли сте, че ви е хакнат? Викам, господа, не съм сигурен в нищо. Те: Защото, ако е хакнат, трябва да вземем всичките ви устройства от вас, с които е свързан профила. Казах - а, не благодаря!

И така, те ме питат защо пишете това срещу премиера?

Отговорих – а на вас не ви ли се струва, че в тази държава нещата са объркани. Фейсбук е свободно пространство и по най – висшия закон, наречен Конституция на Република България, всеки има право да изразява и пише каквото мисли! Това се нарича май свобода на словото!

Те: Пишете всичко. Казах, добре. Писах, да писах под тяхна диктовка. Че не желая да убивам премиера!?! Викам – ама наистина ли да го напиша? Те викат – не така, не е добре, напишете, че се разкайвате за думите си. Казах – ще го напиша, но не се разкайвам.

После имаше и още разговори. Попитаха ме дали контактувам с някакъв профил Ванче Михайлов. Викам – не съм сигурен, но не мисля, че познавам такъв профил. Питаха ме дали познавам други хора, които псуват премиера. Казах – да, знам. Давайте телефонният указател и там 95 % сигурно го псуват!

Лично не ги познавам!

Те: А вие познавате ли такива хора? Казах – да познавам! Кажете имената им. Казах им – не, господа, аз предател никога няма да бъда!

И най- накрая след един час ме пуснаха. Казаха ми това си остава тук, нали!

Викам да, ок. Веднага след като се прибрах се свързах с моят познат журналист Владимир Танев. Но не заради това да информирам медиите. А да му кажа, че могат да го привикат! И той ми вика – Васко, сънувал си. Викам, Владо, за съжаление не съм! После той ме попита искам ли да разкажа историята, аз казах – не. Той ми вика – Васе, важно е хората да знаят какво става! Казах – оф, не искам да съм медийна звезда! Искам спокоен живот! Но той ми каза – моля те, разкажи.

Викам, ок, мамка му, какво губя! И разказах всичко на него, след малко почнаха да ми звънят журналисти! Нататък всичко е известно на медии и на читателите на тези медии, които се свързаха с мен. А те са Авантаж, Афера, BIG5 и БТВ Новините. На последните отказах да ме снимат.

Искам, както казах и по-горе, спокоен живот.

Това е, моля ви, господа от Върхушката на България, оставете народа ни намира!

Ние и без това сме накрая на силите си!

След толкова много ПРЕХОД!

Васил Коцев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ник

    68 19 Отговор
    Полицията да е маша на Премиера беше преди 30-на години. Тогава свалихме властта заради това.
    Когато се повтарят събитията, каква е вероятността да има същият отговор?
  • 3 юрист

    31 53 Отговор
    Нали човекът от снимката твърди, че е журналист? И как тогава не знае за това КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 39.
    (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право НЕ МОЖЕ да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
    Май се нароиха една група невежи лица, които са се самонарекли журналисти, не за завършили факултет “журналистика“, не са чели блога на проф. Нели Огнянова, претендират, че само те притежават монопола над истината и които, под прикритието на невежеството си, умишлено нарушават правата на другите! Г-на що не е завел съдебни дело срещу борисов, след като счита, че това лице действа незаконно, ами пише заплахи за живота му, а? Още повече- че е ЗАДЪЛЖЕН- НПК Задължение на гражданите и длъжностните лица за уведомяване

    Чл. 205. (1) Когато узнаят за извършено престъпление от общ характер, гражданите са обществено задължени да уведомят незабавно орган на досъдебното производство или друг държавен орган.
    (2) Когато узнаят за извършено престъпление от общ характер, длъжностните лица трябва да уведомят незабавно органа на досъдебното производство и да вземат необходимите мерки за запазване на обстановката и данните за престъплението.
    (3) В случаите на ал. 1

    Коментиран от #9, #37

  • 4 ММАНОЛОВ

    56 19 Отговор
    ПАЛИ ВЕ !!! Дошло е времето в което някой трябва да излезе и да се помни повече от Левски и Ботев !! Някой който ще избави народа от тази тирания и ще върне останалия народ който е напуснал любимата си Родина заради СКАПАНИТЕ си оправнице !! Трябва този момент да настъпи съвсем СКОРО защото губим ИСТОРИЯТА СИ !!! НАРОДЕЕЕ !!! СЪБУДИ СЕ И СЕ НАДИГНИ !!! БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ !!!
  • 5 юрист

    38 44 Отговор
    Нека да е ясно на всички- СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ИМА ОГРАНИЧЕНИЯ И ТЯ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПИШЕ КАКВОТО СИ ИСКА ЗА ВСЕКИГО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗАПЛАХИ ЗА ЖИВОТА МУ! ПРЕДИ да претендирате за обема на човешките си права и свободи, се информирайте от колега- адвокат за ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ по тях и какво са ЗАКОНОВИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ в упражняването на правата у свободите ви!

    Коментиран от #7, #8, #24, #36

  • 6 КУЧЕ

    47 12 Отговор
    АМАХА АМАХА НЯМА ДА ЗАПЛАШВАТЕ Г/Н БОРИСОВ ТОЙ Е МНОГО СВЕСТЕН И СЪВЕСТЕН ЧОВЕКИ МИСЛИ ЗА НАРОДА РАЗБРАХМЕ ЛИ СЕ
  • 7 Трол

    36 14 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Права си, същото щеше да ти се случи ако по времето на бай Тошо разкажеш виц за него. Някаква промяна? Ама тоя бил агент на ДС, определено е боклук тогава. Ама и Бойко е бил член на БКП (определено не е боклук-това за пред ГДБОП). Я разгледай във форума колко поста има с приканване към унищожаване на комунистите (ма те има ли вече живи, а да Борисов и Цачева). Е това не е ли заплаха за тяхното физическо унищожаване? Защо ГДБОП не реагира тогава? Нещо системата не ти ли се струва объркана? Кой член ке ми изкараш, като довод? Лично на мен никой от профанираните политици не ми пречи, било Ко (у)рнелия, било Боко! Месечния ми оборот е малък, между 40-70 хиляди лева, няма кой да се заинтересува от нишата, която заемам. Така,че нека продължава разсипията на България! Аз има къде другаде да отида, ама ти с твоите некадърни юридически познания извън страната си нула.
  • 8 Dragonfly

    37 15 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Като гледам коментарите на така нареченият "Юрист“ не мога да не си помисля, че е от завършилите онзи - другият “правен факултет“ - в Младост 4. Цитирането на членчета и алинеи не ви прави компетентен, господине, защото цялото общество беше свидетел на „Ало, Ваньо !“ - това в коя подсъдна алинея ще го вкарате? Още повече, че цитатът , за който са прибрали човека не би издържал в никой нормален съд, но за съжаление живеем в Чалгария ... И още нещо - откъде накъде БОП ? Има правен ред за повдигане на обвинение по текстовете от закона, ама мая не го знаете много ...

    Коментиран от #19, #20

  • 9 Samuilov

    26 30 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Свободата е тотално объркана със свободия.

    Коментиран от #29

  • 10 гост

    24 39 Отговор
    Тоя обиден "долен ляв педал", ако в "демократична" Америка беше написал и публикувал това, доста време щеше да кисне в панделата, ама тук нали още комунисти и социалисти са в силовите и правораздавателните структури, го пускат веднага. Браво комунисти, да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета.
  • 11 За родину

    20 26 Отговор
    О-о-о време беше да се появи следващия "патреот" спасител на нацията от котилото на чорбарската агитка. Дайте му трибуна на момчето и микрофон.
  • 12 Ай сиктир бе

    37 14 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Ти къде точно прочете, че този човек има намерение или иска да убие някой ????
    Публикувано във факти.бг: "Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи“.
    Автора иска да каже, че "времето" на уважавания г-н премиер б.б. да се крие от отговорно управление "свършва". След което "идва времето" на управление от народа с "любов" към България и цялата строгост на закона и необходимите уреди за това "пушки и сопи".
    Тъй, че членчета - закончета нам си други глупости не виждам как ще засегнат автора на тази т.н. "заплаха".
    Това че ти го тълкуваш като заплаха, не значи че е така!!!
    И преди да отговаряш, защото знаем колко си дълбока от към членове (на закона). Разгадай ми какво иска да каже автора на тази народна гатанка:
    "Да мина да те взема или да взема да те мина?"

    Коментиран от #21, #39

  • 13 Аяжо

    13 6 Отговор
    Срещнали се един от хилядите драскачи у фейса и двама, които ги е напекло яко слънцето да си говорят на живо и ето ти цял филм. Каква поредна футболна драма. Луната спи, а някой краде кокошките от курника
  • 14 ААА

    17 22 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Това е един от малкото случаи в които съм съгласен напълно с вас. Някой в един момент трябва да начертае границата. Все се оплакваме ,че липсва държавност и закони, а когато някой държавен служител,просто си е свършил работата ,всички да му се нахвърлят отгоре. Човека не е бит, не е малтретиран, не е уволняван от работа, това е рутинна справка,и има за цел да се запознае доколко са сериозни мотивите на човека ,и дали няма наистина да грабне оръжието.В крайна сметка службите това им е работата. Иначе става анархия-и без това сме много близо до нея.Институцията хубава или лоша трябва да се уважава. НАИСТИНА ВСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ ИНДИВИД, ТРЯБВА ДА МОЖЕ ПРИ НЯКОИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ДА СЕ ЛИШИ С ЧАСТ ОТ СВОИТЕ ПРАВА.И това го виждаме при много по развити държави. Аз самият съм писал много гневни коментари,но не съм си позволил да обиждам и и да заплашвам.Дявола е в детайлите.Очаквам солиден брой минуси,все пак селекцията върви надолу и е с отрицателен знак.
  • 15 Иоуееееее

    25 28 Отговор
    Поредния самовлюбен мрънкач.
    Нищо чудно целия цирк да е исценировка на някоя политическа силица.

    Глупака като не може да се изразява и само псувни и тояги са му в главата, сега да му покажат от де изгрява слънцето. :)
  • 16 Ванче Михайлов

    19 10 Отговор
    Това е добре. При Костов полицията пак работеше за тясните му цели и той падна.
    Като КОСТ OFF да се готвят и тези Борис OFF.
    Интересно лентяите в БОП кога намират време да се борят с канали за кражби на коли 4Х4, които виждаме у ислямска държава в Сирия.
  • 17 Маладона

    20 19 Отговор
    С тази физиономия ако го приберат 1-2 месеца добро ще му направят
  • 18 герберизми

    27 10 Отговор
    Ужас! Толкова години минаха Тато не си отива и е тук ! Да те викат в гдбоп заради това че не харесваш премиер, който не е за харесване !?!?!?
  • 19 mmmm

    17 16 Отговор

    До коментар #8 от "Dragonfly":

    Какво се палите тук всички комундета ?!
    ГДБОП не са му повдигнали обвинение, а само са го разпитали. Напълно нормално е в една съвременна държава всички идиоти, които ръсят заплахи в публичното пространство за "оръжия" и "смърт" да бъдат следени от службите. Аз съм напълно ЗА.
    И ако вече поведението на този човек ескалира до реални действия, той да бъде задържан и обвинен. Но като първа мярка е редно да бъде прверен - нормален ли е, луд ли е, терорист ли е или е обикновен идиот, който си мисли, че може да да говори каквото си иска, щото бил журналист
  • 20 юрист

    6 14 Отговор

    До коментар #8 от "Dragonfly":

    “...Публикувано във факти.бг: Като гледам коментарите на така нареченият "Юрист“ не мога да не си помисля, че е от завършилите онзи - другият “правен факултет“ - в Младост 4....“ В такъв случай- жалко за теб и твоето правосъзнание. Щом не схващаш, че чрез моите коментари получаваш безплатна адвокатска консултация- твой проблем- толкова е нивото ти на интелигентност и не ти е дадено да имаш повече. Компетентността ми произтича от ЗАдв. - аз съм български адвокат, вписан в САК от 18 години, и не съм г-н, а г-жа. Останалото е без значение- ясно е, че елементарните и прости хора не могат да различат кога един коментар е написан от професионалист и кога- от обикновен гражданин, който не е професионалист. Въпрос- кой ОБИКНОВЕН гражданин- неюрист може да цитира точната правна норма от КРБ, НК, НПК и ЗЗДискр.? НИКОЙ! Защото тази материя се учи САМО в юф на българските университети. Елементарно е, но не е за елементарни хора....

    Коментиран от #27

  • 21 юрист

    6 12 Отговор

    До коментар #12 от "Ай сиктир бе":

    “...Публикувано във факти.бг: Ти къде точно прочете, че този човек има намерение или иска да убие някой ???...“ В академичните часове по дисциплината “Наказателно право- обща и особена част“ се учи ТОЧНО как се извършва тълкуване на правна норма и разкриване на истинското съдържание на думите на ВСЕКИ един човек. След това се полага семестриален изпит, а след това- и държавен изпит, касаещ
    тази материя. Естествено, издържала съм и двата изпита с оценка, различна от 2, 3 и 4.Та- какво е положението при Вас? Вие каква оценка имате от следването си в юф по тази дисциплина и каква е оценката Ви от държавният изпит по наказателно правни науки?
  • 22 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 8 Отговор
    Бог да пази тиквата хахахахахахахахах от градушки че сега има градушки не друго хахаххахахах
  • 23 AMG

    14 5 Отговор
    Аз наистина не разбирам защо ни занимавате с тоя.....!!!!???
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 JUMP

    8 8 Отговор
    .АСИ........... ТВА НЕ ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ЧОВЕКЪТ С КАСКЕТА от народа, облечен в униформата на ДС!
    ОТ СЕГА НА ТАТЪК САМО ХВАЛЕБСТВИЯ ЗА КАСКЕТА.....
    да живее СУДЖУК ГЕРБЕ И НЕГОВИЯ МЕСАР Б.Б.
    ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!!!! МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ай сиктир бе

    18 4 Отговор

    До коментар #20 от "юрист":

    Много си досадна.
    Сега ми кажи като си толкова учена (естествено твоята професия е лалджия) как може да има дисциплина, която да казва какво си искал да кажеш????
    Хайде понеже пак изсипа една гаща плява за нащо магаре с глупости да ти дам един пример какво е логика, психология и философия. Все неща необходими за ЮРИСТ.
    Пример: Значи срещаш двама мъже - един чист и един мръсен. Кой ще се изкъпе?
    -Юрист на всяка манджа меродия предполага - Мръсният.
    - Не е вярно! Ще се изкъпе чистият, защото така е свикнал! Това е психология.
    - Значи отново, пак срещаш двама мъже - чист и мръсен. Кой ще се изкъпе?
    - Юрист отговаря -Чистият!
    - Не е вярно! Ще се изкъпе мръсният, защото е мръсен! Това е логика.
    - Значи, пак срещаш двама мъже - чист и мръсен. Кой ще се изкъпе?
    - По разни предмети от ЮФ пише, че не знам ама това не ми пречи да си мисля че знам и съм в правото си щото съм ЮРИСТ!!
    - А! Ето това е вече философия! Защото извода е че си просто един чист дървен философ.

    Да не си посмяла да кажеш че няма да отговориш така, аз вече питах в ЮФ и те подвърдиха отговорите!!!

    Надявам се да ти се изясни професията и квалификацията ми, а ако не здраво се напъни може да родиш някоя философска работа достойна само и едиствено за твоя капацитет.

    Коментиран от #32

  • 28 Ха Ха Ха

    17 8 Отговор
    От мен да знаете не познавам човек който да не псува и ругае бате Бойко,така че викайте всеки в милицията да пише ама нема да ви стигне мастилото,то отдавна на този му е минало времето но..... парите какво ли не правят е.ати малоумната история пълен смях държава,премиер и тем подобни.
  • 29 Смях

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Samuilov":

    Думата е сЛободия! Виж в гугъл и да знаеш за следващия път! :)
  • 30 майна

    15 5 Отговор
    БОКО СЕ Е НА.РАЛ ОТ СТРАХ И Е ПРАТИЛ ГДПОП
  • 31 СВЕТКАВИЦА

    4 2 Отговор
    На това му се вика светкавична реакция.
    От април до август.БРАВО.
    БРАВО.БРАВО.БРАВО.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Mafiec

    7 2 Отговор
    Ако премиера се прави на човек от народа,нека да се вслуша в народа.ако не,каква е крачката до диктатура?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 МАЙ НА ТА И .ЛОШ МАТРЯЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    АЙ ОТЬОЙ ДА ПЕЧЕШ ПАТЛАДЖАНА ЗА ЛЮТЕНЦАТА ЧЕ ИДВА ГЛАД ЗИМЪСКА ТА ДА МОЙ ФИЛИИ ДЕБЕЛИ ДА МАЖЕШ НА ВЛАСТТА ОТ ЕСЕНТА ТА ЧАК ДО ПРОЛЕТТА.
  • 38 Кан Кубрат

    5 1 Отговор
    Може да е изразил заплаха, но е ОЧЕВАДНО, че само си е писал и няма да тръгне да убива г-н Борисов!
    ГДБОП и без това знае всичко за всеки един - от IP-адреса му, през всичките му телефонни разговори и мейли, осъществени през живота му, отлично знаят и може ли въпросната личност да има реални планове за убийство на премиера или само си изразява безпомощно недоволството у дома.
    Защо полицията трябва да се занимава и губи времето с подобни глупости?!? По същото време сигурно в поредното село убиват безнаказано някой възрастен човек заради пенсията му... Ние затова ли плащаме данъци и издържаме този апарат за да ходи да вади клавиатурни воини от апартаментите им или за да реално да опазва реда и осигурява сигурност на гражданите? Това ми напомня на случая със съдебния процес срещу непълнолетното момченце написало заплаха срещу тогавашния президент - Първанов, каква жалка картинка...
    АКО ДЪРЖАВНИЦИТЕ НИ СА ТОЛКОВА ДОБРИ, КАКВО ТОЛКОВА СЕ ПАЗЯТ, ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ЛИ ГИ Е СТРАХ?!?
  • 39 Не обичам да съм кон с капаци

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ай сиктир бе":

    „Ти къде точно прочете, че този човек има намерение или иска да убие някой ???? ”

    Никъде в тази статия. Щото така е удобно. Но можеш да прочетеш пълния текст в други медии, както и в профила на Васил Коцев във фейсбук:
    Васил Коцев:
    „До Бойко, това което вършиш, ще те изхвърли не само от властта, а и ще ти отрежем главата! Това ли целиш! Българите да хванат пушките и ножовете! Денят идва”

    Така май звучи по-различно, а?

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ай сиктир бе

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Не обичам да съм кон с капаци":

    Тук вече си прав изказва някаква форма на агресия, но забележи "ще ти отдрежем главата" в множествено число. Тоест сам е опасан малко повече от безопасна игла. Младежа В.К. не е света вода и е навит на пружина от заобикалящата го среда срещу герб и в частност б.б.. Спора ми с юрист е по друг цитат, който не носи еднозначен смисъл. Иначе моето лично мнение за въпросният В.К. и изказванията му са в следствие на малките размери на един орган наречен полов и опита за компенсиране с мускули и крясъци. Колкото и да съжалявам споделям мнението му, че герб са безотговорни и слаби командири на държавата. Около тях скандал след скандал и яко намазани със суджук.
  • 42 Рени

    1 3 Отговор
    Тоя обитак ли,на нищо не мяза,на лицето му е изписано колко е смотан,добре че Б..Б е на ниво и не му слиза на нивото,мале колко сме зле
  • 43 D.Mindov

    0 0 Отговор
    Нещо не Ви разбрах Всичките ..... тук става въпрос за за злоупотреба със служебно положение ( няма значение дали някой е просто ш...н натегач от службите или в държавна политика) така че, от цялата ситуация за мен е видно че ОБЩЕСТВО в България НЯМА...... Други Коментари са излишни .
  • 44 Joro

    0 0 Отговор
    Slabo obrazovan e Vasko. Tova mu e problema.