Last news in Fakti

16 Август, 2017 14:51 1 339 3

И все пак Крейг ще бъде Бонд (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • даниъл крейг-
  • агент 007-
  • барбара броколи-
  • metro goldwyn mayer

Британецът потвърди, че ще изпълни на екрана ролята на агент 007

И все пак Крейг ще бъде Бонд (ВИДЕО) - 1

След няколко противоречиви изявления, все пак британският актьор Даниъл Крейг потвърди, че отново ще се превъплъти на екрана в ролята на Джеймс Бонд, съобщи Reuters.

Агенцията цитира изявление на Крейг в ефира на американско телевизионно шоу. Запитан дали ще се завърне в сагата, актьорът отговори утвърдително. "Да, знаех че ще поема ролята от около два месеца. Винаги съм го искал, но ми беше нужна известна почивка", заяви британецът

Актьорът също намекна, че новата лента ще бъде и последната в неговата кариера. "Просто искам да се оттегля с високо вдигната летва. Нямам търпение да се включа в проекта!"

Преди дни в интервю за американско радио Крейг опроверга информацията, че е дал съгласието си за участие в нов филм за Бонд.

По-рано вестник Daily Telegraph съобщи, че 49-годишният Крейг се е поддал на уговорките на продуцентa Барбара Броколи. В публикацията се казваше, че изигралият четири пъти ролята на Бонд актьор ще се превъплъти в образа на агента 007 в още две ленти.

Преди това Крейг публично беше заявил, че никога повече няма да се завърне в емеблематичната роля.

Междувременно Metro Goldwyn Mayer обяви, че новият филм ще излезе през 2019 година. Това ще бъде 25-ата лента от легендарната поредица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кри кри

    5 6 Отговор
    Тоя е най-несполучливия Бонд до сега - жалко !
    Иначе не е лош актьор, но тази роля толкова да не му отива, нещо като Бойко премиер, серия филми и греда !
  • 2 Juventinec

    4 3 Отговор
    И аз съм на това мнение
  • 3 doe

    7 2 Отговор
    За мен може би Пиърс Броснън беше един от най - добрите за филма.