22 Август, 2017 07:47 1 507 0

Агент 007 се оказа музикален експерт (ВИДЕО)

  • даниъл крейг-
  • джеймс бонд-
  • саундтрак-
  • 007-
  • ми-6

Даниъл Крейг ще настоява тематичната песен в новия филм за Бонд да бъде на инди рок група

Агент 007 се оказа музикален експерт (ВИДЕО) - 1

Актьорът Даниъл Крейг, който потвърди, че ще се снима за пети път във филм за Джеймс Бонд, ще настоява тематичната песен на лентата да бъде поверена на инди рок състав, съобщава Contactmusic.

007 много харесвал алтернативната американска банда "Кар сийт хедрест" и щял да положи усилия честта да изпълнят главния хит в 25-ия филм за Бонд да се падне именно на нея.

Известен е фактът, че мнението на Даниъл Крейг се уважава от продуцентите на култовата шпионска сага. Така например по препоръка на актьора Адел бе избрана да изпее тематичната песен в "007 координати Скайфол" от 2012 година.

Крейг настояваше "Рейдиохед" да изпълнят хитовата композиция в 24-ия филм за Бонд "Спектър",но тяхната песен впоследствие не беше използвана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА