27 Август, 2017 13:20 2 759 1

Бургаски затворници: Подтикват ни към самоубийства

  • затвор-
  • самоубийства-
  • надзиратели
Бургаски затворници: Подтикват ни към самоубийства - 1
Снимката е илюстративна

Затворник e бил пребит в затвора в Бургас миналата неделя. Подробности до момента обаче не са известни. От правосъдното министерство отказват разрешение за нови срещи със затворниците там с аргумента, че все още не са приключили проверките след разкритията, съобщи бТВ.

Затворници чрез собствените си телефони сами за поискали да разкажат какво се е случило. Твърдят, че служител на затвора ги подтиквал към самоубийства. Давал им ножчета и въжета, разказва по телефона един от затворниците и твърди, че наскоро се опитал да се обеси, но го спасили.

Мъж, който доскоро е лежал в Бургаския затвор за въоръжен грабеж, твърди, че познава отлично пътищата на дрогата. Знае и как се вкарват телефони. Той лично за две години вкарал 70 телефона в затвора. В бургаския затвор нищо не се случва без знанието на зам.-директора, твърдят лишени от свобода.

Друг излежаващ присъда зад решетките твърди, че имало такса, за да излезеш в отпуск от затвора. И дава пример със затворника Велко Маринчев - ало измамник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Константин

    6 2 Отговор
    Какво става в тази хубава държава със скапаните ни управници,правосъдие,прокуратура и прочие.Докога ще си правят с нас каквото си поискат.Всеки може да попадне в затвора за без нищо повярвайте ми.Хора давайте да се вземем у ръце и да пойскаме отговорност от хората които избираме да ни управляват.