28 Август, 2017 10:22 5 323 1

Да ти вземат книжката 81 пъти

  • нарушение-
  • рекорд-
  • отнета книжка
Да ти вземат книжката 81 пъти - 1

Полицията в Лонг Айлънд е арестувала 21-годишен мъж, лишаван от правото да управлява автомобил рекордните 81 пъти. Рецидивистът продължавал да си кара кола въпреки наказанията, съобщава NBC.

Да ти вземат книжката 81 пъти

Пътен патрул спрял Дилън Гарсия след рутинна проверка на регистрационния номер в базата данни. Когато полицаите се натъкнали на "колекцията" му от нарушения, решили, че става дума за грешка.

Повторната справка обаче потвърдила, че книжката на Гарсия е отнемана 81 пъти. Той не само не си плащал глобите, а и игнорирал напълно призовките за явяване в съда, където се разглеждат делата му.

От полицията в окръг Съфолк, където е арестуван "шампионът", обясняват куриоза с особеностите на съдебната практика. Съдиите издавали предписания за лишаването на Гарсия от права след всяко разглеждано провинение, но до реално отнемане на книжката така и не се стигнало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    6 0 Отговор
    Защо е написана статията, след като младежа реална не е с отнета книжка за управление на МПС ?