Last news in Fakti

6 Септември, 2017 16:05 5 440 1

Уволниха режисьора на STAR WARS: Episode IX (СНИМКИ)

  • колин тревъроу-
  • star wars-
  • джордж лукас-
  • lusasfilm-
  • disney-
  • междузвездни войни

Филмът, който трябва да се появи по кината през 2019 г., ще се снима без участието на Колин Тревъроу

Уволниха режисьора на STAR WARS: Episode IX (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Поредният филм от популярната поредица "Междузвездни войни", който трябва да излезе на екран през 2019 година, ще се снима без участието на режисьора и сценариста Колин Тревъроу, предадоха световните агенции.

Между него и филмовите къщи Disney и Lucasfilm са възникнали съществени различия по новия проект.
Тревъроу и киностудиите са постигнали взаимна договореност да преустановят сътрудничеството си относно проекта "Междузвездни войни:Епизод 9".

Калифорнийският режисьор беше привлечен за сценарист и режисьор на поредния филм от култовата сага, но той е влязъл в конфликт относно сценария на новата лента, което е довело до неговото отстраняване.

Уволниха режисьора на STAR WARS: Episode IX (СНИМКИ)

Поредицата "Междузвездни войни" на режисьора Джордж Лукас се превърна в едно от най-популярните явления в световното кино и си спечели милиони привърженици.

Първият филм, видял бял свят през 1977 година, при бюджет от 11 милиона долара, спечели в световния бокс-офис 775,4 милиона долара.

Оригиналната трилогия на Лукас завърши през 1983 година. През 2012 година компанията на Джордж Лукас беше закупена от "Дисни". През 2015 година излезе на екран пореден епизод от сагата под режисурата на Джей Джей Ейбрамс "Междузвездни войни:Силата се пробужда", който осигури приходи от над 2 милиарда долара.

Уволниха режисьора на STAR WARS: Episode IX (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ян Бибиян

    7 0 Отговор
    Тези от Disney защо се захванаха да правят филми а не се занимават с анимационните къде са добри, съсипаха сагата с последния филм, най голямото разочарование беше техния безмислен епизод от всички досега.