9 Септември, 2017 00:30 144 639 25

6 филма, в които наистина правят секс

6 филма, в които наистина правят секс - 1
Снимка: Shutterstock

Кино индустрията обикновено се свързва със зрителни измами. Свикнали сме да гледаме филми, които представят един по-добър свят, който, за съжаление, не е истински. Но тук ви представяме 6 филма, в които интимните ласки между актьорите не са измислица, а реално се случват пред камерата:

„Нимфоманката“ на Ларс фон Триер, 2013 г.

6 филма, в които наистина правят секс

Творбите на фон Триер винаги предизвикват смесени реакции, но точно „Нимфоманката“ бе избрана за един от десетте най-добри филма за 2014 година от елитното френско списание за кино Cahiers du Cinema. Филмът включва огромно количество странни сцени.

Актьорът Шая Лабъф пък признава в интервю, че е бил привлечен от Стейси Мартин, актрисата изиграла главната роля. Изказването му породи слуховете, че двамата са имали връзка в реалния живот.

От своя страна, фон Триер скандализира с изявлението, че във филма се показва само реален секс, а Лабъф е бил предупреден за това и предварително е дал съгласието си. Накрая, секс сцените са били изиграни от порно актьори, чиито тела после са били монтирани към главите на Лабъф и Мартин посредством специална технология.

Little Ashes на Пол Морисън, 2008 г.

През 1922 г. двама испанци се срещат Мадрид. Те са писателят Федерико Гарсия Лорка и художникът Каталан Салвадор Дали. Двамата стават любовници. Филмът е изпъстрен с гей сцени, а актьорите са голи в голяма част от тях. В една от тях, Салвадор Дали, изигран от Робърт Патинсън, преживява разтърсващ оргазъм, които изглежда прекалено истински. В интервю, Патинсън признава, че му се е наложило да мастурбира пред камерата, за да постигне шокиращия ефект.

„Осъзнах, че преструвката няма да проработи, така че реших да се самозадоволявам пред камерата. Лицето ми по време на оргазъм ще остане в историята“, шегува се актьорът.

„Калигула“ на Тинто Брас, 1979 г.

Интересното е, че еротичните сцени и оргиите, неподходящи за лица под 18 години, пресъздаващи хедонистичните нрави на древните римляни, са по идея не на режисьора Брас, а на продуцентa -известният издател на порнографското списание „Пентхаус“ Боб Гучоне. Няма нужда да обясняваме повече, филмът просто трябва да се гледа.

„Кафявият заек“ на Винсънт Гало, 2003 г.

Лентата се провали трагично по време на Кинофестивала в Кан - много от зрителите скоропостижно напуснаха залата по време на прожекцията му. Останалите просто освиркаха филма. Скоро след това, Винсънт обеща, че повече никога няма да прави филми.

Все пак, най-известната сцена ще остане в кино историята. В нея главната героиня Дейзи (Хлое Севини) прави съвсем истински орален секс с бившето си гадже Бъд (самият Винсънт Гало).

„Антихрист“ на Ларс фон Триер, 2009 г.

Вторият филм на фон Триер в списъка е базиран на идеята, че на света съществува единствено Дявол, а не Господ. Лентата започва със сцена, на която мъж и жена правят секс под душа, а през това време синът им пада през прозореца и умира.

Някои наричат филма „еротичен хорър“, нов субжанр във филмовата индустрия. За разлика от „Нимфоманката“, в секс сцените не са използвани дубльори, пише "Космополитън". Само се надяваме, че кадрите, в които съпругата бие пениса на мъжа си с дъска, са симулация. За да сме честни, на човек му трябва голяма смелост, за да изгледа „Антихрист“ докрай.

„Спи с мен“ на Клемент Върго, 2005 г.

В главните роли на еротичната мелодрама влизат Лорън Лий Смит и Ерик Балфур. Лорън играе вятърничавото момиче Лейла, което си пада по секса за една нощ. Докато не се влюбва в Дейвид (Балфур). Секс сцените във филма са толкова натурални, че накрая актьорите се налага да признаят, че не са симулирали нито една от тях. Това хвърля в смут критиците, тъй като Лорън и Ерик са уважавани и сериозни актьори.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 86 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И в този филм

    26 23 Отговор
    The postman always rings twice.:)

    Коментиран от #16

  • 2 Козият РоК

    81 20 Отговор
    След БГ филма "Граница" фавъни и сатири изгубиха митичността си...
  • 3 Тайна

    98 18 Отговор
    Истински сех правят и в "През ключалката на Папата 2", "Големи дондуковски мастии 3", "Манастирски попчета 4", "Народ на колене 2017" и т.н. картинки и серии от родната ни действителност.
  • 4 Бюлетин

    62 12 Отговор
    Тук ще се намерят идеи за съботно-неделно кино! :-)
    Време е за пукане на пуканки ;)
  • 5 ЧФО

    89 15 Отговор
    Граница е български филм със секс сцени. Зуека "лъзгаше" една коза.

    Коментиран от #9

  • 6 Ганьо

    6 19 Отговор
    Тоз таковата publication you post at second time.....

    Коментиран от #7

  • 7 Българка

    33 10 Отговор

    До коментар #6 от "Ганьо":

    И що го пишеш на англ....Повече ще ти повярват ли ,кво..?!...

    Коментиран от #17

  • 8 Паргов 9 9 44

    11 28 Отговор
    Аз пък смятам че пе..растията е мит и реално няма пе..раси, това са платени статисти чиято цел е да карат мъжете да не се разнежват
  • 9 Граничар

    42 36 Отговор

    До коментар #5 от "ЧФО":

    Не беше Зуека, а Кръстю Лафазанов и направо си я лющеше козичката. Ала иначе филма пресъздаваше истинската реалност на заставата!

    Коментиран от #12

  • 10 PlimP

    60 11 Отговор
    „Кафявият заек“, подозрително, от коя ли дупка излиза зайко байко :D:D:D
  • 11 Гледач

    59 5 Отговор
    А В българския ПАРЛАМЕНТ правят ПОРНО
  • 12 Реалист

    37 7 Отговор

    До коментар #9 от "Граничар":

    Виждал си застава само на картинка .

    Коментиран от #25

  • 13 БалканБоклук

    34 1 Отговор
    Подслушано в тролея:
    - ЧРД Муцииии...! И на колко ставаш ма парцааал?
    - Ми... на 25...!
    - Ама нали дъщеря ти празнува наскоро 25-тия си рожден ден?!?
    - Миии... растат си децата.... Няма нас да чакат я!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Простаците

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Щото английския език":

    Редактирано*
  • 19 Дреме ми

    11 0 Отговор
    Ебаси дивотиите....
  • 20 Дядото

    34 1 Отговор
    Ха сега ми кажете, необходимо ли е да споменавам името на държавата в която управляващите правят НАИСТИНА СЕКС с народа си...груб , анален и содомитски !!!! :)
  • 21 Frr

    5 0 Отговор
    Ken Park, още един филм с истински сцени... От режисьора на Хлапета.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Коmapak

    6 0 Отговор
    Два филма на ларс фон Триер в класацията. Още Шекспир е прозрял, че има нещо гнило в Дания... 😁
  • 24 Да го подържиш

    11 0 Отговор
    В България се върти 75годишен филм с яко хард порно спрямо истинските българи от всякаква "политическа" сган.
  • 25 Точно му го каза

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Някой му е разправял глупости за да се прави на интересен!