Last news in Fakti

10 Септември, 2017 21:47 5 884 3

Строителен кран рухна в Маями (ВИДЕО)

  • ирма-
  • маями-
  • вятър-
  • ураган

Строителен кран рухна в Маями в резултат на силните ветрове връхлетели американския щат Флорида. Този тип съоръжения са пригодени да издържат на вятър със скорост до 230 км/ч. Между 20-25 е броят на високите строителни кранове в Маями.

Градът е разположен в източната част на щата Флорида. Ураганът „Ирма” преминава през западното крайбрежие, съобщават местните информационни агенции. Скоростта на вятъра на места достига 300 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КГБ

    8 10 Отговор
    САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА,ПЪК АКО ИСКАЙТЕ ВЯРВАЙТЕ-
    ПУТИН СИ ЗНАЕ РАБОТАТА !
  • 2 CIA

    3 3 Отговор
    И както казва нашият вътрешен човек, Военновъздушните сили са открили непознат обект близо до нашата планета. Заедно с НАСА и група учени са открили, че този обект е източникът, който създава тези урагани и ги насочва към Америка. Как са разбрали това – те не казват. Какво представлява – ние не знаем. Но ни беше казано, че може изобщо да не е земен, НЕ се знае!
  • 3 .......

    1 2 Отговор
    https://www.google.bg/amp/nepoznato.energetika-bg.com/2017/09/sasht-izstrelyaha-sekretna-kosmicheska-sovalka-za-da-unishtozhat-izvanzemen-iztochnik-na-smartonosnite-uragani-zaplashvashti-amerika-video/amp/