13 Септември, 2017 13:58 985 1

Моуриньо критичен след 3:0

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • базел-
  • незериозно-
  • критика

"Отборът престана да се държи сериозно на терена", заяви Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не беше доволен от представянето на своите футболисти при победата с 3:0 над Базел в мач от Група „А“ на Шампионската лига. Според него играчите на „червените дяволи“ са се отпуснали, когато са повели с 2:0.

„Беше важно да спечелим три точки на нашия стадион. До 2:0 играхме стабилно и уверено. След втория гол отборът престана да се държи сериозно на терена и правеше грешки. Заради това можеше да си създадем проблеми“, заяви Моуриньо.

„Познахме някакви фантазии, футбол от „Плей Стейшъна“, ако искате! Не харесвам използването на всякакви финтчета и трикчета на терена. Трябва да уважаваш съперника. Не ми хареса нашето отношение. Играчите прекалено много се отпуснаха“, допълни Специалния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nameless

    1 0 Отговор
    Иска си бой с калеврата по главата.