Last news in Fakti

18 Септември, 2017 15:45, обновена 29 Октомври, 2017 06:48 4 125 5

Колко е готов да плати българинът за изкуство? (ВИДЕО)

  • галерия-
  • картини-
  • изкуство-
  • борис павлов
Колко е готов да плати българинът за изкуство? (ВИДЕО) - 1

Когато създадохме галерията през 2003 г., първите 5-6 години 85-90% от хората бяха абсолютно чужденци, много малко бяха българите. В последните 5 години точно обратното, 99% от клиентите са българи. Това каза в студиото на ФАКТИ Борис Павлов, собственик на галерия в София.

Повече за вкусовете на българите и колко пари са склонни да дават за изкуство вижте в интервюто с Борис Павлов:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    13 2 Отговор
    Човек започва да посещава културни мероприятия,след като си е усигурил насъщния!Гладен човек на театри не ходи!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЕИШЩКСДЗЦЧНГЖО

    6 0 Отговор
    БОЖЕ КАКВА НАЙВНОСТ И НАЙ-ПАЧЕ ДЕМАГОГИЯ.ИЗКУСТВОТО СЕ СЪЗДАВА С МНОГО ПАРИ ОТ И ЗА АРИСТОКРАЦИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА КОЙТО СА ШЕПА НАРОД.ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ РЕАЛИЗЪМ.ВИЖТЕ ШОНБРУН ВИЖДЕ БЕЛВЕДЕРЕ ВИЖТЕ ВЕРСАЙ И БРИТИШ МУЗЕУМ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕНТ ПОЛ И ВАТИКАНА ЗА ДА КАЖЕМ И ЧЕ ЦЪРКВАТА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ НАЙ БОГАТИЯ И НАИ ГОЛЕМИЯ МЕЦЕНАТ НА ИДКУСТВОТО. ИНАЧЕ ПИКЛИВИ ГАЛЕРИЙКИ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ.

    Коментиран от #4

  • 4 Пазарен Либерализатор

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЕИШЩКСДЗЦЧНГЖО":

    Ко рьечи?
  • 5 Щом ТИ харесва значи СЪМ готин

    3 8 Отговор
    Българинът разбира от изкуство , колкото охлюва от аеродинамика! Нека хората с ниво а интелигентност ПОД 40 решат, какво им харесва и пуснете програмата с чалгата - всичко тъпо, вдлъбнато и събиращо вода ще взима заеми, за да си купи ненужните вещи, които смятате да продавате! От опит знам, че това са над 95% от населението на тази Балканска държава с Ориенталски афинитет!!!!