Last news in Fakti

19 Септември, 2017 13:33 5 827 7

Какво да очакваме от Mercedes-Benz през 2018 г.

  • mercedes-
  • daimler

Mercedes-Benz определено има какво да ни представи през следващата година. В тази карта автоконцернът от Щутгарт показва плановете си за 2018 г.

През второто тримесечие се очакват CLS Coupe, А-Klasse, фейслифтът на C-Klasse, както и модернизираната G-Klasse. През есента Mercedes-Benz се фокусира върху GLC F-Cell, GLC с дълго междуосие (вероятно само за китайския пазар) и купе на AMG с четири врати, а в края на годината трябва да излезе на пазара и дългата база на седана А-Klasse.

Списъкът продължава още. До 2021 г. се очакват и други новости със звезда на капака, включително Project One, фейслифт на C63 и нов Sprinter. Mercedes-Benz също ще се концентрира и върху системите за безопасност и асистенция, както и споделянето на автомобили, в които заема едно от челните места.

В други дисциплини обаче, като електрификацията на задвижванията, конкурентите на автоконцерна от Щутгарт понастоящем определят скоростта. Там Mercedes-Benz също иска да застане върха и през следващите години планира няколко електромобила - особено в сегмента SUV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо

    22 2 Отговор
    После ми пишете глупости от сорта на германското авто инженерство не ставало и прочие. Това което трите големи концерна произвеждат другите не могат да го нарисуват..

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Еколог

    1 3 Отговор
    А нещо на газчица?
  • 3 гост

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ганчо":

    Аууу , ма как може някой да си помисли , че светът може да диша без
    " трите големи концерна " !!! Ама че накуп произвеждат по-малко от 10% от световното производство и тоя процент тепърва ще намалява , няма значение , важното е да ударим чела в земята , щото "богопомазания" Мерцедес е благоволил да сведе на простосмъртните "благословените" си ПЛАНОВЕ !!
  • 4 Ганчо

    7 1 Отговор
    Младеж, с разсъжденията на второкласник и непризнаването и злобно отношение към нещо доказало се и видно недостъпно за тебе поради неспособността за генериране на капитал ще трупаш само минуси!

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ганчо":

    А ти "немладежо" , кой ти каза ,че си някакъв "генератор" на капитал , че и по-голям от моя , щом благоговееш пред купчина ламарина , на която най-голямото и "достойнство" е ,че е признак за благосъстояние главно на мангалите и простаците в България ?? И като е толкова "доказала се и видна" след 100 г история , що е 20 ПЪТИ по-малка и евтина от примерно една вчерашна компания продаваща телефончета произведени от друг ,а ??!! Май си още някъде в средата на миналия век и си мислиш , че можеш да раздаваш акъл и "знания" ?? Е имам новини за теб , отдавна не важиш и ти и твоите "разсъждения" , гледай си пенсийката и не се меси в "световните" работи !
  • 6 Пръцко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ганчо":

    Продукцията на трите големи концерна вече става само за таксита в Щутгарт и Дортмунд, а след няколко годинки там - и за повдигане самочувствието на БГ-мутрагенчото...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.