19 Септември, 2017 15:36 1 510 1

Да изберем застраховка живот за 3 минути

  • застраховки-
  • живот-
  • онлайн

Целта на компанията е да привлече клиенти с вече съществуващи заеми

Само за 3 минути в интернет всеки ще може да сключи застраховка живот.

"Евроинс Иншурънс Груп" представи новата дигитална застрахователна платформа Oli.bg.

Услугата е насочена към кредитополучатели, които по потребителския си и ипотечен заем вече имат сключена полица, или предстои да получат кредит и решат да изберат застраховател, уточни изпълнителният директор на "Евроинс Живот" Калин Костов. Той уточни, че от октомври месец платформата ще предлага още един продукт - здравна застраховка.

Целта на компанията е да привлече клиенти с вече съществуващи заеми с по-изгодна оферта, тъй като при застраховките, предлагани от банките голяма част от заплащаните суми са комисиони. Онлайн платформата е насочена към младите хора, които са по-активни в интернет и имат навици за работа с платформи за онлайн продажби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    1 0 Отговор
    А за една минута какво могат да свършат, може да има и хора вярващи във всичко това, за мен е подигравка.