Last news in Fakti

22 Септември, 2017 10:15 3 541 2

Нарушете тези правила, за да имате щастлива връзка

  • връзка-
  • любов-
  • брак-
  • семейство-
  • правило-
  • щастие-
  • успех
Нарушете тези правила, за да имате щастлива връзка - 1
Снимка: Shutterstock

1. Не ходете на почивка отделени един от друг

Смята се, че ако разполагате със свободно време, трябва обезателно да го прекарате заедно. Но представете си, че не успеете да вземете отпуските си по едно и също време, или че вие искате ваканция в планината, а половинката ви иска да къмпингувате до морския бряг. Не е реалистично, нито пък полезно да сте постоянно заедно. Не казваме, че не трябва да прекарвате време заедно, но намерете баланса, който да поддържа връзката ви здрава.

2. Споровете водят до раздяла

Според проучвания двойките, които никога не спорят, а преглъщат проблемите си, е силно вероятно да стигнат до раздяла или развод. Старайте се, когато водите подобни караници да не наранявате и огоравате другия човек. Не се обвинявайте взаимно и не се обиждайте.

3. Децата са най-важното нещо

Те са важни, но не пренебрегвайте и отношенията помежду си. Иначе рискувате да ги отслабите, а партньорът и ще започва да се чувства излишен и ненужен. Децата имат нужда да виждат, че родителите им се обичат. Точно това им дава добър пример, който да следват в бъдеще, а това ще им дава щастие и сигурност.

4. Не спете в различни легла.

Не всеки се чувства удобно да спи в едно легло с друг човек. Единият може да стои буден до късно, да чете или глед телевизия, докато другият да заспива рано, да хърка и т.н. Когато обаче не спите до половинката си, е важно да не го правите, за да избягвате секс или физическа близост.

5. Трябва да имате много общи интереси

Не е полезно, нито за вас, нито за брака ви, да се отказвате от личните си интереси и да приемете напълно тези на партньора си. Когато се откажете от собствените си хобита и интереси все едно се отказвате от идентичността си. Перфектният вариант е всеки да има свои собствени интереси, но да имате и общи такива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ето това е

    14 0 Отговор
    Рутината настани ли се в една връзка , изчезват желание,страст...и всичко останало !
    Никакви правила , съвети , амулети и магии няма да помогнат !!!...
  • 2 Нане

    1 0 Отговор
    Абсолютно,вярно!