Last news in Fakti

25 Септември, 2017 17:48 4 390 3

Гаджето на Софи Маринова: Изнудват ме, направиха ме на нищо

  • софи маринова-
  • гадже-
  • изнудване-
  • затвор-
  • гринго

Тодор Давидов остава зад решетките

Любимият на фолк дивата Софи Маринова Тодор Давидов, по прякор Гринго, буквално изригна в залата на Районния съд в Айтос, след като мярката му "задържане под стража" бе удължена, предава "Флагман".

Съдията обяви, че на лица е подробен доказателствен материал, който свидетелства, че именно Гринго стои зад заплахите и изнудването на бизнесмена Асен Атанасов - Ариф.

Това явно не се хареса на Гринго, който се развика още преди да бъде изведен от залата.

„Невинен съм! Браво, да е*а и съда. Знаеш ли какво ме направиха вътре? Изнудват ме! Айтозлии искат да ме съсипят. Заминавай за София, махай се от този шибан Айтос”, обърна се към изгората си Софи Маринова Гринго.

Мургавият здравеняк едва бе удържан от няколкото души съдебна охрана.

Самата Софка също беше доста учудена от развоя на събитията.

„Нямам думи, убийците не ги държат толкова затворени. Потресена съм!”, заяви чалгаджийката на излизане от сградата на Районния съд в Айтос.

Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Окръжния съд в Бургас


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аууу

    15 1 Отговор
    Що ли не ми дреме за м....листанците...
  • 2 мангалистан

    23 0 Отговор
    Правят се на гангстери а после реват кат шунди !
    А тоя съд не може ли да му тресне и една присъда за обида на съда кво като е мангал тоя голяма работа че е защитен по презумция ?
  • 3 Ежко

    7 0 Отговор
    Ох къде е бай тошовата полиция да те нарите на място!Ще се държи нагло на обществено място този м...л смотан...После -права имал!Ритници и юмруци на място е трябвало да играят!