25 Септември, 2017 20:00 3 893 3

Кен Блок срещу Пайкс Пийк - CLIMBKHANA

Един човек превзе интернет с внушителните си клипове и показа насоката, по която трябва да върви автомобилния свят - Кен Блок. Той постоянно еволюира в представянето си и автоомбилите, с които унищожава десетки чифтове гуми. Последната машина, която Блок създаде бе едно от нещата, които изуми света, защото никой не бе правил подобно - шаси от Наскар, двигател от Наскар и задвижване на четирите колела от WRC автомобил и всичкото това "покрито" с Ford Mustang. Е автомобилът не издържа дълго с близо 900-те си коня и премина към битурбо, като това означава мощност от 1400 конски сили. Това видео ще изпрати всичката тази мощност към най-тежкото и старо планинско изкачване в Северна Америка - митичното Пайкс Пийк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ситроенчев

    6 5 Отговор
    кен блок ще опита да се мери с великия Себастиен Льоб може би....едва ли ще успее в начинанието си....
  • 2 Колумб

    1 4 Отговор
    Да много е добро но автомобила няма нищо общо с форд мустанг хахахаха! Дори купето не е на мустанг! Единствено предната рещетка с фарове!
  • 3 Еколог

    9 1 Отговор
    А кога ще има Хемус Пийк или Врацагхкана?