Last news in Fakti

2 Октомври, 2017 12:21 1 685 0

Започва шестото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S

  • иец-
  • изложение-
  • печат-
  • copi‘s

То ще се проведе от 2 до 4 октомври

Започва шестото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S - 1

Шестото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S– Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център, ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г. Официални партньори на форума са Българската асоциация за съвременна графика и печат / БАСГП/, Sourcing.bg, Полиграфия инфо.

В Интер Експо Център ще се съберат едни от най-успешните компании в бранша, за да създадат преживяване за посетителите и демонстрират най-новите тенденции в използваните материали, техники и технологии. Организаторите отчитат увеличение на заетите площи с над 20% спрямо предишното издание на форума, засилен е и международният интерес за участие и посещение на фирми от Полша, Сърбия, Македония, Гърция, Албания и др. На събитието ще бъдат показани редица иновативни продукти и машини, чиито премиери преминаха на големите европейски панаири в индустрията през пролетта.

Сред многообразието от демонстрации COPI’S тази година ще привлече с качествен, иновативен печат върху различни повърхности, софтуер за автоматизиране на процесите в полиграфията, печата при опаковките и етикетирането, иновативна линия Digital Signage дисплеи, интересни технологични подаръчни аксесоари, много силен акцент върху широкоформатния дигитален печат за текстилната индустрия и други.

Ежегодно, с настъпването на цветната есен, COPI’S събира на състезание „в цветовете“ професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPI`S привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. През 2016 г. броят на посетителите нараства с 20% в сравнение с предишното издание.

COPI’S е с работно време от 10.00 до 18.00 ч. от 2 октомври - 4 октомври 2017 г. Цената на входния билет е 3 лв. Входът за ученици и студенти ще бъде свободен след представяне на документ. Възможен е и вход свободен с покана или с онлайн регистрация.

Очакваме Ви на „най-цветното“ изложение тази есен!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА