2 Октомври, 2017 16:11 5 885 4

3 жени със слава на златотърсачки

  • златотърсачка-
  • секс-
  • пари-
  • милионер-
  • милиардер-
  • анна никол смит-
  • хефнър
3 жени със слава на златотърсачки - 1

След смъртта на собственика на известното списание "Playboy" се появи информацията, че вдовицата на Хю Хефнър – Кристал Харис няма да получи нищо от наследството на магната, оценявано на повече на 43 милиона долара. Според изданията причината е, че 26-годишната красавица не е включена в завещанието на Хефнър. Това предизвика много коментари и намеци, че решението на Кристал да се омъжи за 60 години по-възрастен от нея мъж е продиктувано от финансови подбуди, но сметките й се оказали грешни.

Но тя не е единствената, обявена за златотърсачка, ето още няколко дами с подобна слава:

Анна Никол Смит

Американският модел и актриса, прочула се със снимките си за Playboy, е може би сред дамите, най-често определяни като златотърсачки. Причината е бракът ѝ с 63 години по-възрастния от нея петролен милиардер Хауърд Маршал. Анна се запознава с него през октомври 1991 г., докато работи в стриптийз клуб в Хюстън. Към момента на запознанството им Анна е омъжена, но това не я спира да стане любовница на Хауърд.

След двегодишна връзка, по време на която блондинката е засипвана с щедри подаръци, тя най-накрая се развежда със съпруга си и се съгласява да се омъжи за любовника си милиардер. Медиите твърдят, че Маршал е предлагал брак на Анна няколко пъти, докато тя най-накрая благоволила да приеме.

Сватбата е на 27 юни 1994 г. Смит, която е на 26 години, и Маршал, на 89 години, сключват брак. Това веднага става повод за разпространяването на слухове, че тя се е омъжила заради парите му. Въпреки че не живеят заедно, Смит твърди, че обича съпруга си и че възрастта няма значение за нея. Тринадесет месеца след тяхната сватба, на 4 август 1995 г., Маршал умира в Хюстън.

Хедър Милс

Красивата бивша топмоделка Хедър Милс също е набедена за материално момиче. През 2002 г. тя се омъжва за 30 години по-стария от нея легендарен бийтълс Пол Маккартни. Двамата изглеждали лудо влюбени, но щастието им продължило по-малко от четири години и през 2006 г. те започват ожесточена бракоразводна битка. Хедър обвинява изпълнителя в домашно насилие, а той от своя страна я определя като меркантилна жена, стремяща се само и единствено към богатството му.

Въпреки слуховете и спекулациите, предизвикани от тази раздяла, съдът присъжда Пол Макартни да изплати 48,7 милиона долара на бившата си съпруга, поради факта, че двамата с певеца не са били подписали предбрачен договор и затова тази сума се полагала на Хедър.

Вивиан Стивиано

Екзотичната красавица е позната като близка приятелка на американския милионер собственик на Лос Анжелис Клипърс - Доналд Стърлинг. Слуховете я определят като негова любовница. За такава публично я провъзгласи и съпругата на Стърлинг - Рошел, която дори заведе дело срещу младата жена за това, че е измамила Доналд, за да се облагодетелства финансово, пише Woman.bg. В жалбата си Рошел Стърлинг твърди, че Стивиано е любовница на мъжа ѝ и че тя целенасочено търси богати възрастни мъже. Обвинението на съпругата е, че Стърлинг е използвал пари, които са обща съпружеска собственост, за да купи на Стивиано Ferrari, други два автомобила марка Bentley и джип Range Rover. Според документите, подадени в първоинстанционния съд, Стивиано била получила чрез измама и двуетажен дом за 1.8 млн. долара от Стърлинг, както и 250 000 долара в брой. В своя защита смуглата красавица твърди, че няма нищо нередно в това Доналд Стърлинг да ѝ прави подаръци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    5 1 Отговор
    99% от българките вече имат нови идоли ето едната без разходи и при развода 1 млн за всеки месец от брака, отделно изсмуканото по време на брака.
    А на жената Хю ами нека и.
    Сега на 26 да почва да работи да може пенсионира илле средващата богата будала да си хваща. Хубавият живот свърши, ако не намери в кой да впие хоботчето за смукане на пари..
  • 2 гостенче

    2 0 Отговор
    Не бъдете наивни момченца и момиченца. Жената ънкъл Хю е придобила толкова имоти, коли и бижута на нейно име, че няма да може до края на живота да ги изхарчи и изразходи. Диамантите само които си е позволила да си купи ще и осигурят безработица до старини.
    Ако разбирасе е достатъчно умна.
  • 3 китайче

    2 0 Отговор
    И всичко това за няколко секундното удоволствие
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.