6 Октомври, 2017 11:09 6 096 5

Samsung експлодира в джоба на мъж (ВИДЕО)

  • samsung

47-годишен мъж, служител на хотел Ciputra в Семаранг, Индонезия, докато стоял и чакал в фоайето на хотела, в който работел, усетил, че телефонът в джоба на ризата му започнал да загрява и посегнал да го извади, но в този момент мобилният телефон избухнал в пламъци. Мъжът паднал на земята и свалил горящата риза от гърба си, което го спасило от по-сериозни наранявания.

Представители на полицията в провинцията са започнали проверка на инцидента. Според предварителните данни мъжът е имал телефон Samsung Grand Duos, модел пуснат в продажба през 2013 г.

През септември 2016 г. компанията обяви за масово изтегляне и прекратяване на продажбите на модела Galaxy Note 7 заради открити проблеми с акумулаторната батерия, която при някои телефони се взривяваше. Сред това корпорацията съобщи, че дефектът е отстранен и започна да подменя купените по-рано смартфони с нови. Оказа се, че проблемът не е решен и акумулаторите и в новите Galaxy Note 7 продължаваха да се възпламеняват. Заради това "Samsung" обяви пълното изтегляне на всички устройства и прекратяване на производството им.

Камерата за видеонаблюдение заснела ужасяващия момент:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    17 0 Отговор
    Тея докато не убият някой няма да спрат с производството на боклуците!
  • 2 ами

    2 0 Отговор
    Ако беше в гащите!
  • 3 Специалист

    4 0 Отговор
    Какво да кажа за самсунг, те сами говорят за себе си, затова стоя далеко от боклуците им.
  • 4 горан

    1 0 Отговор
    Добре, че човека беше с очила!
  • 5 ТРОЛ

    0 0 Отговор
    Имат чипове за подслушване монтирани на самите батерии. Затова гърмят.