Last news in Fakti

8 Октомври, 2017 15:12 6 663 14

8-ма серия на BMW наближава

В последно време Баварските моторни заводи са решили да се отпуснат, като за това говорят по-свободните като дизайн модели и възраждането на класики като 8-ма серия. M прототипната ѝ версия бе представена на 24-те часа на Нюрбургринг, но има още много, които да запълнят гамата. На тези снимки са щракнати два прототипа, които ще са по-цивилизовани.

Единият със сигурност ще бъде от междинните M модели, защото разпознаваме джантите на M760Li, но не се знае дали ще бъде със същия 6.6-литров V12 или пък ще използва 4.4-литровия агрегат на Пета серия, което ще води до означение M850i. В границата на възможностите остава и използването на дизеловия 3.0-литров агрегат с четири турбокомпресора за дизелова M850 версия.

M8 също остава пълна загадка - чисто задно предаване или възможности за два режима като при M5? Ще разберем всичко най-вероятно през ранната пролет на автосалона в Женева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Име като гост

    3 2 Отговор
    Според мен 850 ще има мотора от M550I, a 860 и M8 ще имат мотора на M760, с различна мощност.

    Коментиран от #8

  • 3 onq s konq

    9 13 Отговор
    Комшиата вече докара две от германиа леко одарени и искочили аербегове са ште оправиат ефтино в един сервис у перник и ште им пуска обиави
  • 4 Гост

    6 1 Отговор
    Интересува ме най-вече това на каква платформа ще бъде. Както и и дали ще има версия със 7 турбокомпресора. 4 са малко
  • 5 мерцедес

    15 2 Отговор
    Старите осмици бяха много готини,ще ги видим тия.
  • 6 Боби

    4 4 Отговор
    Кирки има в изобилие
    (За недоволните..)
  • 7 Toni

    13 8 Отговор
    Осмицата на ВMW е красавец и ако наистина го пуснат с 650 КОНЯ както се говори по различни сайтове ще бъде кошмар за напудрените и скучни конкуренти от Щутгарт и КО.!!!Това трябваше да се случи много по рано но от Мюнхен проспаха няколко години ,за съжаление!!!
  • 8 Top Gun Maverick

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Име като гост":

    Няма да стане. М8 ще има мотора на М5, понеже на М760и мотора е доста по-тежък, а М8 ще си е чистокръвна М-ка. 4.4-то носи на тунинг колкото щеш и 1000 коня не са му проблем дори, а какво остава за разните там 620-650 макс, които ще му сложат за М8.
  • 9 Алфа Ромео

    4 5 Отговор
    Старите осмици бяха красиви и елегантни, новите ако си приличат с тези на снимката ще са тотал-щета като дизайн, прекалено трътлести.
  • 10 Галош без БМВ

    3 16 Отговор
    " 8-ма серия на BMW наближава" - тя, горката, толкоз може и да бърза! 20 години без капка промяна в дизайна и вътре или малоумник, или мутра, или цветен българин, или чалмосан!
  • 11 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 4 Отговор
    Барантайки
  • 12 И какво от това

    0 5 Отговор
    Вече сме я виждали тя е като старата.
  • 13 Никой

    6 2 Отговор
    Хората ги покрили с камуфлаж и пластмаса, за да заличат формите на кола, която ще бъде представена след няколко месеца. Ама явно това не е проблем за бг специалистите да оценят дизайна, който не виждат.
  • 14 СССР

    1 6 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ПЛАСТМАСАРНИК ОТ GERMANY!