Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 06:21 2 514 0

Как да се сдобиете с гледка все едно сте в мезонет (СНИМКИ)

  • гледка-
  • имот-
  • щори

Несъмнено един от факторите, които определят цената на даден имот, е гледката. Мезонетите винаги са били предпочитани, тъй като именно те могат да предложат неповторима гледка. С напредването на технологиите обаче вече и жилище, което гледа към прането на съседите може да се сдобие с пейзаж, подобен на тазо от някой световен мегаполис. Това е възможно благодарение на изобретението HoleRoll, дело на украински дизайнери. Благодарение на него спокойно може да имате гледка подобна на тази от най-скъпите апартаменти в Ню Йорк или Лондон, или просто да видите звездното небе, в която и да е част от денонощието.

Ако пейзажът ви е омръзнал или слънчевата светилна, която попада в помещението, е прекалено силна то на помощ идват ролетните щори HoleRoll. Ефектът е възможен благодарение на специални отвори в плата, от който са направени щорите. През тях минава светлина и създава илюзията на светещ прозорец.

Не по-малко важен е и фактът, че щорите са изработени от материя, която не задържа прахта, а също така и не изгаря от слънцето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА