12 Октомври, 2017 18:07 9 261

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Фармацевтични, козметични и компании предлагащи IT услуги и техника са сред компаниите, търсещи служители. Освен медицински представители и дистрибутори се търсят и работници за нови производствени мощности, както спедитори и счетоводители.

Агрия АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1932 г., за да задоволи пазара на препарати за растителна защита в България. След преобразуването в акционерно дружество през 1998 г., постепенно се превръща в една от водещите компании в сферата, която произвежда, внася и търгува с хербициди, фунгициди, инсектициди, биостимулатори, растежни стимулатори и микроелементи. Развитието на Агрия АД е във всички посоки – модернизиране и увеличаване на производството, внедряване на нови продукти, опазване на околната среда, ангажираност към екологията и качеството.

Вижте свободните позиции на Агрия АД

Аксидиа АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията работи в сферата на IT услуги. Предоставя консултантски услуги, разработване на софтуер и аутсорсинг. Фокусирана е върху следните технологични области: Enterprise Mobile Solutions, Business Process Management, Web Collaboration Portals, Enterprise Application Integration, Quality Assurance and Test Automation. Посредством технологиите компанията изгражда интерактивни, динамични, иновативни и ефективни решения за клиентите. Екипът е изграден от специалисти с богат опит в създаването на сложни корпоративни приложения, големи сайтове, социални мрежи и мобилни приложения.

Вижте свободните позиции на Аксидиа АД

Лили Дрогерие ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията оперира на територията на България от началото на 2010 г. Ценим високо своите служители и вярваме, че те са най-ценният капитал. Вярваме също така, че всеки един служител допринася за благото на компанията с работата, която върши. Това е и причината, поради която се стремим да осигурим отлични условия на труд на служителите си, ведно с които непрекъснато да развиват и обогатяват потенциала си. Нашата компания предлага динамична работна среда с приятна атмосфера, разнообразни възможности за професионално развитие и израстване в компанията. Ние в Лили Дрогерие търсим мотивирани хора с жажда за придобиване на нови знания и практически опит.

Вижте свободните позиции на Лили Дрогерие ЕООД

АПС България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е инвестиционен мениджър, специализиран в дългови инвестиции и широк спектър от събиране на вземания и свързани услуги. Активно управлява целия инвестиционен процес: дю дилиджънс, оценка на портфейла, анализи на обезпеченията, процедури за наддаване. В ролята си на мениджър на фондове управлява частни нерегулирани фондове. Създадена е преди 10 години в Прага (Чехия), а днес вече присъства в 11 държави.

Вижте свободните позиции на АПС България ЕООД

RaySat Bulgaria EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията обединява специалисти от различни националности и има за цел да разрешава проблеми на комуникацията на търговски и правителствени организации по цял свят. Независимо дали сте току що завършили образованието си или сте опитен професионалист компанията може да ви предложи широка гама от позиции, с което да спомогне развитието на вашата кариера. Компанията дава възможност да бъдете част от иновативен екип. Предлага предизвикваща и стимулираща среда и възможност за изграждане на кариера. Търси талантливи мислители, които да се включат в нейния екип.

Вижте свободните позиции на RaySat Bulgaria EOOD

Еконт Експрес ООД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща компания в куриерския бизнес, част от транспортно-логистична група Еконт с 20 години присъствие на пазара. Еконт Експрес управлява клонова мрежа от над 590 точки за обслужване на клиенти в България със силен екип от близо 3000 професионалисти. Развиваме се непрекъснато, като търсим нови знания и тренираме, за да сме все по-полезни.

Вижте свободните позиции на ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

Техномаркет България АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена и оперира на българския пазар от 1992 г. Има над 50 магазина на територията на България. Основен приоритет е да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от продукти, отговарящи на най-новите технологични достижения с гарантирано качество и конкурентни пазарни цени. Към момента във фирмата в България работят над 1000 човека. Вярваме, че зад успеха на фирмата стои техният професионализъм и отдаденост, техният интерес към технологиите и екипна работа. Компанията предлага съвременни условия на труд, школа за бъдещата им професионална кариера, система за обективна оценка на индивидуалните и колективните постижения, възможност за реализация и кариерно развитие, спокойствие и сигурност.

Вижте свободните позиции на Техномаркет България АД

Хербамедика ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е водещ производител и дистрибутор на хранителни добавки и медицински изделия. Продуктовото й портфолио съдържа над 150 хранителни добавки. Чрез екип от Медицински представители работим с ключови специалисти в няколко медицински области. За доброто позициониране във фармацевтичната мрежа, се грижи екип от търговски представители. Част от продуктите на компанията са познати извън пределите на България. Изцяло българска собственост с повече от 15 години опит на българският пазар Хербамедика е предпочитан партньор.

Вижте свободните позиции на Хербамедика ЕООД

Камак ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Една от водещите фирми в България в областта на професионалните машини, инструменти и препарати за почистване. Интернет магазин „КАМАК” предлага отлично качество на конкурентни цени за: инструменти за почистване на стъкла: лайсни с гуми, мопове, държачи, телескопи и др., инструменти за почистване на под: мопове за сухо почистване, мопове за мокро почистване, държачи, дръжки, знак „Внимание мокър под” и др. Осигурява гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване и своевременна доставка на резервни части.

Вижте свободните позиции на Камак ЕООД

Сико Транс АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията осигурява цялостни решения за международен и вътрешен транспорт, дистрибуция и складиране. Разполага с широка мрежа от партньори и агенти и предлагаме сигурен, навременен и изгоден транспорт от врата до врата на цели, частични и групажни товари. Има богат опит в спедицията и превозите до Австрия, Германия, Италия, Франция и цяла Европа. Целта й е да изградим дългосрочни връзки с клиентите си. Постига го, като предоставяме отлични услуги и дава креативни решения за оптимизиране на разходите. Гарантираме качество със сертификат по стандарт ISO 9001:2015.

Вижте свободните позиции на Сико Транс АД

Термокс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е вносител на ламинирани и естествени паркети, Електрически конвектори ADAX и камини и печки на дърва JOTUL. Има над 30 търговски обекта в цялата страна за продажби на дребно и складови бази в големите градове за продажби на едро.

Вижте свободните позиции на Термокс ЕООД

Фьоникс Фарма ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е над 18 години на фармацевтичния пазар в България и част от фармацевтичния концерн PHOENIX Group – дистрибутор с традиции на европейския пазар със 155 дистрибуционни центъра, обслужващи повече от 70 000 клиента и поддържащ над 100 000 артикула в своята номенклатура. Като част от PHOENIX Group ние имаме дългогодишна история и опит на надеждна компания с ясна визия за настоящето и бъдещето. Стремежът ни е да осигурим първокласно обслужване на нашите клиенти и партньори. Нашата мисия е да „доставяме здраве”.

Вижте свободните позиции на Фьоникс Фарма ЕООД



Свързани новини