13 Октомври, 2017 10:30 2 189 4

Центърът на Варна пропищя от обирджии

  • варна-
  • обирджии-
  • антирадар

Варненци, живеещи в центъра на града, пропищяха от нагли обирджии. За поредна кражба, този път на антирадарно устройство, след като е разбито стъклото на автомобил, разказа за "Варна24" потърпевша варненка. Тя публикува и клип в социалната мрежа със следния коментар:

"На кръстовището на ул. "Ж. Кюри" и ул. "А. Георгиев" - центъра на Варна. Краде се всяка вечер. Снощи две кретенчета ни направиха поразия за сума пари, за да вземат един антирадар."

Жената сподели още: "Март месец разбиха магазина ни пак на този адрес. Съседът миналата седмица се оплака, че са пробвали да отворят колата му, но не са успели. От полицията онзи ден търсеха записи за нападатели на жена пред ДСК".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 2 Отговор
    Така се и все по-зле ще става.
  • 2 незнайко

    2 0 Отговор
    Ще ги хванат, ще ги разпитат и ще ги пуснат ! Малко затишие ще има и всичко ще се повтаря. Това е БЪЛГАРИЯ, страна без действащи закони и премахнати трудови лагери. НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИ .
  • 3 Факт

    2 1 Отговор
    ма, няма работа ,кво да правим, бъдете търпеливи, засега само радари крадем,ще дойде ден ще ви гоним от къщите ви,вече изгонихме 2млн българи, и с вас ще приключим...КАТ НЕ ИСКАТЕ ДА НИ ХРАНИТЕ...

    Коментиран от #4

  • 4 Феодална реколта на ТИМ Варна

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    Кат си отидем сичкото бълХарници и кого че грабите бе ?
    Ко ши отговориш на "Сокерес ?!" Ако няма от кого да краднеш?
    Игнатиево ще запустее - язък, че го знаят в цял свят като елитна школа на джебчийките, все едно си казал, Оксфорд или Кембридж!