13 Октомври, 2017 12:33 1 051 0

Заместник-министър Борисов открива Първата национална конференция за индустриални имоти – БГСКЛАД 2017 г.

  • конференеция-
  • индустриални площи-
  • бгсклад
Заместник-министър Борисов открива Първата национална конференция за индустриални имоти – БГСКЛАД 2017 г. - 1

На 18 октомври 2017 г. Пловдив ще е домакин на най-значимото по рода си събитие в сферата на индустриалните имоти, а именно конференцията на платформата БГСКЛАД, която този път ще е с национален характер. Фирми, бизнесмени, държавни институции, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти ще се срещнат на едно място.

Събитието ще бъде официално открито от заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов, а директора на Българска агенция за инвестиции Стамен Янев ще изнесе официално приветствие за гостите и участниците с ексклузивна информация за актуалната ситуация в страната за сектор „Логистика“. Очакваме и лично да присъства Джузепе Де Франческо - почетен Консул на Италия в Пловдив и заместник-председател на Конфиндустрия България.

Стратегически партньори на събитието са Национално сдружение за недвижими имоти, Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска агенция за инвестиции, Национална компания за индустриални зони и Адвъртайз БГ ЕООД.

Специално участие в първи панел на конференцията ще вземат г-жа Антоанета Барес – изпълнителен директор на Национална компания Индустриални зони, Ирена Перфанова - председател на Национално сдружение за недвижими имоти и г-н Евгени Нумеров–генерален директор на Skladman USG.

Събитието ще бъде отразено от водещи медии у нас, като Софийски имоти, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo., а входа за всички гости ще е безплатен.

Основния акцент на конференцията ще бъде развитието на пазара на индустриални имоти през 2017 г.

Лектори и спонсори ще бъдат фирми и сдружения с доказана репутация в бранша като Сиенит Холдинг АД, Галакси Инвестмънт Груп, Стамп ЛТД, Евромаркет, и мн др.

Гостите и участниците в събитието могат да очакват ексклузивна информация и проучване на авто- и мотоиндустрията от Аутомотив Клъстер България.

В трети панел регионалните представители на БГСКЛАД за градовете Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе и Велико Търново ще направят обстоен анализ за развитието на пазара за индустриални имоти за всеки един от градовете, които представляват. В последния панел гостите и участниците в конференцията ще получат ексклузивна информация за пазара на индустриални имоти за градовете София и Пловдив, с участието на представители на фирми, спонсори и специалисти.

Всеки, който не се е регистрирал за събитието може да направи това на страницата на БГСКЛАД: http://bgsklad.bg/conference/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА