13 Октомври, 2017 15:55 1 637 2

Интер Експо Център организира бизнес закуска за Automechanica Frankfurt 2018

  • иец-
  • изложение-
  • automechanica frankfurt

Събитието ще се проведе от 11 до 15 септември 2018 г. във Франкфурт на Майн

Интер Експо Център организира бизнес закуска за Automechanica Frankfurt 2018 - 1

В петък, 13 октомври, Интер Експо Център домакинства бизнес закуска във връзка с предстоящото 25-о издание на Automechanika Frankfurt – най-голямото изложение в света за автомобилния следпродажбен сервиз. Присъстващите журналисти и представители на бизнеса получиха подробна информация, а събитието бе открито от управителя на единствения изложбен център в София – Ивайло Иванов.

„От началото на 2016 г. Интер Експо Център е официален представител на Мессе Франкфурт за България“, каза Ивайло Иванов. Подчертавайки, че ИЕЦ предоставя достъп до всички изложения, организирани от германското дружество, той напомни, че брандът Automechanica се развива повече 45 години.

Със своите 20 000 изложители и 600 000 посетители Месе Франкфурт организира 17 изложения, на четири континента, в общо 15 държави, разказаха организаторите. Най-мащабното от тях ще се проведе от 11 до 15 септември 2018 г. във Франкфурт на Майн, като за първи път част от Automechanika Frankfurt ще бъде Reifen – специализирана изложба за гуми. Посочвайки значението на предстоящото събитие, организаторите подчертаха обема и качеството на изложителите в Automechanica. „На това изложение действително всички площи са заети“, потвърди и Ралф Петров, главен редактор на българското издание на Auto Bild.

Бизнес закуската бе и мястото, на което бяха представени акцентите на провеждащия се в Интер Експо Център от 14 до 22 октомври Автомобилен салон София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ккк

    1 0 Отговор
    Именно, всички виждаме как "ние"сме широко отворени към популяризиране на "чуждото" производство, но някак не смеем /говоря за управляващия България-парламент, но и не само за тях/ да направят държавен фонд примерно 60/40 с акционерно дялово участие съвместно с други заинтересовани страни : чуждестранни и месни автопроизводители, търговци, инвеститори-юридически и физически лица, за създаване на българско производство на автомобили. Жалка гледка.

    Така е и с всички други производства. Само чуваме няма пари. Да, оправдание подходящо за култивирани гъби печурки.

    Питайте колко пари ще се съберат само от това изложение, друг въпрос е коя в случая, е заинтересованата страна, получила дохода от вход, наем и реклама, т.е дали е мислеща като мен или не?

    А за правителството просто няма смисъл да коментирам. Пропаст. Аз лично би участвал в подобен проект на експертно фирмено ниво, знам, че не съм единствен. Вие какво мислите?
  • 2 ккк

    1 0 Отговор
    Ето на - никой нищо не мисли, а когато се отвори тема за 20 г. трошки, то тук става стълпотворение от мъжкарски екшън демонстрации, то са обиди, то са закани, то са велики истории. Жалко.
    Когато става въпрос за обединяване на личностни компетенции, професионални усилия и уникална възможност да се започне един стойностен проект, който в същото време е и източник на възможности и ползи за всеки един от захваналите се с него, то - няма никой!

    Много хубаво.