13 Октомври, 2017 17:33 971 0

Гуардиола: Върша глупости по време на мач

  • гуардиола-
  • глупости-
  • нерви-
  • треньор-
  • манчестър сити-
  • мач

"Край тъчлинията съм притеснен и имам нужда да избухвам", разкри Пеп

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че поведението му край страничната линия по време на мачовете не носи голям смисъл. Както е известно, каталунецът редовно ръкомаха, крещи на играчите си и има навика да рита топката, когато тя е в близост до него.

"По време на мачовете е направо абсурдно това, което правя, защото то не носи голям смисъл. Играчите не ме чуват. В тези моменти, когато съм много нервен и притеснен за случващото се, аз имам нужда да експлодирам. Но се надявам, че занапред, когато остарея, ще мога да се контролирам", коментира Гуардиола.

"В началото на сезона си казах - "Пеп, тази година ще бъдеш по-спокоен". И смятам, че започнах да се подобрявам, макар и с малко. Дори на тренировъчния терен аз съм си аз. Искам да подобрим доста неща и когато осъзнаеш, че играчите са станали поне малко по-добри, тогава разбираш причината да си мениджър. Това е фантастично. Би било истинско бедствие, ако ние не бяхме по-добри от миналия сезон, но сега чувствам, че сме солидни. А дали отборът ще е добър, зависи от малките неща", добави Пеп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА