Last news in Fakti

16 Октомври, 2017 15:57 1 362 0

Вратар почина след сблъсък със съотборник (ВИДЕО)

  • худа-
  • съотборник-
  • смърт-
  • вратар

Индонезийски вратар почина след инцидент със съотборник по време на мач от местното първенство. Чойрул Худа, дългогодишен капитан и вратар на елитния отбор в страната Ламонган, известен още като Персела, е починал по време на мач в източната част на остров Ява.

Видеоматериалите показват как Худа се сблъсква със съотборника си Рамон Родригес в 43-ата минута на мача от първенството на Го-Йек Травелока Лигата в Индонезия. Коляното на Родригес случайно се удря в гърдите на вратаря, уточнява пресаташето на клуба.

38-годишният вратар е загубил съзнание от сблъсъка и е изнесен на носилка от терена. Медиците на стадиона са опитали да го свестят, но това не се е случило, обяснява доктор Юдистиро Андри Нугрохо от спешната помощ, който е приел пациента.

След това Худа е откаран с линейка в болницата, където му поставили дефибрилатор и му е оказана кардиопулмонарна реанимация, но състоянието му се влошило и смъртта му е обявена малко по-късно.

"Нямаше как да възстановим жизнените му функции. Органите му просто отказаха", се казва в съобщението на болницата.

Съотборниците му отишли в болницата веднага след края на мача, който спечелили с 2:0 срещу Семен Паданг, но им била съобщена тъжната новина. Привържениците на отбора пък обградиха къщата му със свещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА