23 Октомври, 2017 19:00 2 454 5

Епичен сблъсък на класики - RallyLegend 2017

Тази година за 15-ти пореден път в Сан Марино се проведе едно от най-впечатляващите ралита. То не е част от световния шампионат, не е част и от нещо друго, но събира най-култовите автомобили и най-добрите пилоти в историята. Списъкът с тези зад волана започва с Алистър Макрей, Крис Мийк, Стиг Бломквист, а машините - почти всичко от преди Група Б, самата Група Б, Група А и WRC. Тук основната цел не са секундите и стотните на хронометъра, а шоу и пълно удоволствие за пилотите. То естествено води и до огромни емоции за публиката, която е закърняла от сегашната действителност в рали спорта, защото става все по-скучноват независимо от повдигането на мощността и пълната "спойлеризация" на автомобилите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    8 2 Отговор
    ауди спорт куатро

    Коментиран от #2

  • 2 Random

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Има едно бяло UrQuattro в Люлин.
  • 3 Гошо

    12 0 Отговор
    Ей това са истински коли! Двигатели, които те карат да настръхваш, истински красиви, изпълнени с любов, емоция и спомени класики!
  • 4 Фулда

    8 0 Отговор
    Прекрасни автомобили истински пилоти
  • 5 Mercedes-Benz

    7 0 Отговор
    Коли дето те карат да настръхваш само от звука на двигателите! Толкова легенди на едно място, звука от петака на аудито никога не омръзва или пък Е30-ката.