6 Ноември, 2017 00:30 3 303 0

Готини супер героини в един филм

  • филм-
  • супер герои-
  • актриси

От Marvel готвят нов голям проект

В момента в Marvel работят по филм, който да обедини всички герои от женски пол от филмовата поредица на студиото, съобщи Screen Rant.

Това беше обявено от актрисата Теса Томпсън, която изигра ролята на Валкирия в „Тор: Рагнарок“.

В момента се подготвя проект, който да бъде одобрен от шефа на студиото Кевин Фейг. Във филма ще участват героите на Черната вдовица, Капитан Марвъл и Гамора. Съответно ще бъдат ангажирани актрисите Скарлет Йохансон, Бри Ларсън, Зоуи Салдана, както и самата Томспън като Валкирия.

„Мисля, че ще е добре да работим заедно. Обмисляхме варианти, по които това да стане в новите „Отмъстители“. В крайна сметка решихме, че ще е най-добре да направим отделен филм. Обсъждаме идеи за него“, заяви Томпсън.

През следващата година трябва да излезе филма за Капитан Марвъл с Бри Ларсон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА