1 Ноември, 2017 12:16 1 748 0

Професионални кулинари, хотелиери и ресторантьори се събират на изложение СИХРЕ

  • иец-
  • изложение-
  • сихре

15-ото издание на форума ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център

Професионални кулинари, хотелиери и ресторантьори се събират на изложение СИХРЕ - 1

За поддържането на добрия хотел, уютния ресторант и модерната кухня е нужно тенденциите да бъдат следени непрестанно. От 8 ноември в Интер Експо Център в София започва международното изложение СИХРЕ, което отново събира хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари. Във вдъхновяваща обстановка, до 11 ноември те ще обменят идеи за успешен бизнес, ще споделят опит, ще се състезават и ще се запознаят с най-новите технологии в обстановка на много демонстрации и съпътстващи събития.

Това ще бъде 17-ото издание на СИХРЕ. Изложението се организира от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа) и се провежда паралелно с изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Арена на кулинарни двубои и вдъхновения

СИХРЕ отново ще се превърне в арена на вдъхновяващия GASTRONOMIX. Второто издание на единствения у нас форум за кухня и кулинарна култура ще се провежда през всички дни на изложението. На 9 ноември ще се проведат националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.

В рамките на динамичната съпътстваща програма български и световни авторитети в професионалната кухня и ресторантьорството ще предават знанията си на младите си колеги по време на кулинарния форум GastronomiX PRO. Сред имената са тези на Ян Сминк от Холандия, българските шеф-готвачи Георги Бойковски, Милен Панев, Светозар Георгиев и Ивайло Димитров, топ-сладкарите Ради Стамболов и Борислав Екзархов, както и д-р Джон Дънинг – бивш тренинг мениджър на Gordon Ramsey Holdings и настоящ преподавател в Sheffield Hallam University, гост на Кулинарна академия HRC.

Полезните и интересни събития ще продължат и през последния ден, 11 ноември. Тогава своите врати за ценителите на храните и виното ще отвори WiFo 2017 – форум за вино и храна. Отново лектори ще споделят опит и идеи с посетителите за щастливия брак между храните и виното, занаятчийския шоколад, общуването на масата, еволюцията и критичните точки, бизнеса и предизвикателството пред него…. и още много.

Високи технологии и интегрирани решения

В атмосферата на кулинарните приключения присъстващите ще се запознаят и с най-модерните и интегрирани технологии, предлагащи идеи за развиване на хотелиерството, ресторантьорството, кетъринга и СПА. Сред продуктите ще бъде системата за управление SAP Business One. Тя обхваща много фирмените дейности – финанси, логистика, операции, складови наличности, управление на взаимоотношенията с клиентите, а приложението ѝ се адаптира спрямо нуждите на клиента. Посетителите ще се запознаят и с решение за оптимизиране на инвентаризацията – софтуера ELTRADE INVENTORY, позволяващ безконтактно извършване на процеса.

Интересуващите се от високотехнологично управление ще открият и специален софтуер за търговски обекти. Програмата е с единна инсталация и чрез различни настройки се изгражда дизайн, подходящ за съответния обект. Тя съдържа необходимите модули за управление на ресторанти, хотели, магазини за хранителни стоки, магазини за дрехи и обувки, борси за търговия на едро и други.

Изложение СИХРЕ дава отлична възможност на шеф-готвачите да направят избора си. На тях ще им бъде представено иновативно решение за нискотемпературно готвене във вакуум със sous vide оборудване – термостат и вана. Професионалистите, които творят пред публика, имат възможността да се запознаят и с DROOP IN – системи, изграждащи бюфет/блок маса с топли и студени сектори и уреди за show cooking с висока мощност за готвене.

Високотехнологични предложения дава системата VarioCooking Center multificiency. Тя комбинира функциите на обръщателен тиган, казан за варене, фурна и фритюрник в един мултифункционален уред. Посетителите ще открият и фритюрника под налягане BROASTER – с технология за приготвяне на храните при контролирано налягане в херметична среда. Всеки може да се наслади и на конвектомата SelfCookingCenter, предлагащ функция „ConnectedCooking“, чрез която кулинарите могат да управляват всички свързани устройства бързо и лесно с помощта на компютър, смартфон или таблет.

В обстановка на много нови продукти, идеи, решения и полезни контакти СИХРЕ 2017 ще посрещне тазгодишните посетители. Всички новини и новости за изложението можете да проследите тук: www.sihre.bg и food-exhibitions.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА