3 Ноември, 2017 17:18 5 442 0

Гари Дурдан идва за премиерата на "Нокаут или всичко, което тя написа" (ВИДЕО)

  • ники илиев-
  • гари дурдан-
  • орлин павлов-
  • нокаут или всичко-
  • което тя написа

Филмът е за толерантността и различните

Гари Дурдан идва за премиерата на "Нокаут или всичко, което тя написа" (ВИДЕО) - 1

Холивудската звезда Гари Дурдан, известен у нас с ролята си в сериала "От местопрестъплението", ще дойде в София за премиерата на филма на Ники Илиев "Нокаут или всичко, което тя написа". В него Дурдан играе главната роля на бивш ММА боец, който става музикант.

"Темата на филма е за толерантността, за това как различните хора от нас биха могли да бъдат много по-чисти и добросъвестни, така че филмът е за толерантността, за различните и да се научим да се поставяме на тяхно място. Но в никакъв случай не искам да го правя по назидателен начин", каза в студиото на ФАКТИ режисьорът Ники Илиев.

Какво да очакваме от филма, как се е стигнало до избора на Гари Дурдан за главен персонаж, защо проектът е международен и вижданията на режисьора за българското кино, гледайте в разговора с Ники Илиев:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА