6 Ноември, 2017 17:24 1 916 3

Съквартирантите искат прошка за прегрешенията си

  • vip brother-
  • прегрешения-
  • прошка-
  • елиминации-
  • съквартиранти

Двойни елиминации на крачка от финала

Тази вечер в живото предаване на VIP Brother ще проследим първите двойни елиминации в шоуто. Шеф Петров, Дани Златков и Тото ще се борят за оставане само 4 дни преди големия финал, но преди това всеки съквартирант ще се изправи пред останалите, за да поиска прошка от този, към когото смята, че има най-голямо прегрешение за двата месеца, прекарани в Къщата.

Финалната седмица на VIP Brother по традиция е повече от емоционална. Тя е време за равносметки, заключения, финални изпитания и прошки. Тази вечер ще видим как всяка от звездите в този сезон на шоуто ще се изправи пред останалите и ще поиска прошка от този, пред когото е сгрешила най-много. Топли прегръдки, сълзи от умиление и прошки от сърце ще изпълнят Къщата, но едно признание ще бъде по-трудно за преглъщане от всички останали и ще предизвика сълзи от огорчение. Кой е съквартирантът, който успя да разбуни духовете в този толкова емоционален момент и каква е истината, която ще бъде толкова трудна за прощаване, предстои да разберем.

Освен време за прошки и равносметки, в последната седмица от шоуто ще лъснат и някои от най-добре пазените стратегии. Един безпрецедентен опит за конспирация, донесъл след себе си скандали и разцепление, ще излезе наяве пред очите на всички в Къщата.

Опитите на Шеф Петров, да настрои едни съквартиранти срещу други, ще станат ясни на всички, а какви ще бъдат последствията за него и как ще реагират звездите на истината за Петров, ще разберем тази вечер, когато най-известната Къща ще се раздели с двама силни мъже, само на крачка преди големия финал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бобо

    10 2 Отговор
    Да и го натрошкам на тази от снимката
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Gost

    3 0 Отговор
    АЛЕКСАНДРА Е ДОЛНА И ЗЛОБЕЕ САМО СЕ ПРАВИ НА ДОБРА
    СЪЛЗИТЕ И СА ФАЛШИВИ