7 Ноември, 2017 11:37 2 244 0

Шоколад, гурме, био храни и безброй изкушения ще предложи изложението Интерфуд & Дринк

  • иец-
  • изложение-
  • храна-
  • шоколад

Вратите на „царството от вкусове“ ще бъдат отворени от 8 до 11 ноември

Шоколад, гурме, био храни и безброй изкушения ще предложи изложението Интерфуд & Дринк - 1

Всеки истински ценител на храната знае, че от основно значение е продуктите да бъдат съчетани по възможно най-добрия начин. Но за да бъде изживяването от храната пълноценно, е нужно тя да бъде с радващ окото външен вид и поднесена с вкус. От 8 до 11 ноември вратите на международното изложение за храни, напитки и технологии Интерфуд & Дринк, провеждащо се в Интер Експо Център, ще бъдат широко отворени за всички. За поредна година форумът разполага с Био зона и зона Диета и фитнес.

В рамките на Интерфуд&Дринк през тази година за първи път ще има колективно участие от Великобритания и Италия. Форумът се провежда паралелно с международните изложения в хранително-вкусовия и хорека сектора Месомания, Светът на млякото, Салон на виното, Булпек и Сихре. През тази година в тях ще се включат повече от 450 участници, 150 от които за първи път. Над 80 са чуждестранните фирми.

Шоколадът – пленително истински

Шоколадовите изделия са любими на мнозина. Интерфуд&Дринк се превръща в мястото, на което могат да бъдат срещнати и опитани различни изкушаващи предложения. Шоколатиерите от Casa Kakau ще представят истински, натурален шоколад по технологията „bean to bar“ (от какаовите зърна до шоколада). За продукта фирмата купува нужните какаови зърна директно от малки еквадорски ферми. Колекцията шоколад с рози с марка Rosey’s mark посетителите ще открият на щанда на РИМ ГРУП КО. Продуктът е с патентовани рецепти, съдържащи българска роза и българско розово масло; ръчно правният висококачествен шоколад е с три различни вкуса – черен, млечен и бял шоколад с рози.

От своя страна Арониада Агро ще предложи и интересното съчетание от дражета арония и черен шоколад. Комбинацията е подходяща при консумация както на изискан алкохол, така и на сутрешното кафе. На посетителите фирма „Рашев“ ще предложи многобройни шоколадови изкушения от сериите „Интензивен произход“ (съдържащи какао от производители от Еквадор, Мадагаскар, Индия и други) и „Био и чиста линия“.

Гурме и био храни за ценители

Интерфуд & Дринк ще представи възможност на любителите на вкусната храна да се насладят на „Гурменица“, произведена от Ростар БГ. Продуктът е неповторимо съчетание между традиционните селски рецепти и уменията на професионалните кулинари. Компанията ще представи и продуктовата гама GAEA, създадена от маслиново масло „Extra Virgin“ и маслини до сушени домати и патладжани. В нея ценителите ще открият вкусовете на гръцко-средиземноморската кухня.

Олимпорт ще предложи богатство от висококачествени средиземноморски продукти, сред които маслините Leccino (taggiasca) salviani, Bella di cerignola salviani и Castelvetrano (nochelara) salviani. На щанда на "Здравкомерс България" ценителите ще открият традиционни италиански сирена и моцарели от „Sabelli“, както и характерните за Апенините прошута, колбаси и салами. Разбира се, вниманието привличат още свежите трюфели с български произход. Агролес Продукт, чиято дейност е свързана с изкупуване и продажба на диворастящи гъби и трюфели, ще предложи множество екологично чисти продукти с изцяло роден произход. Посетителите ще се насладят и на българския бранд храни Zido Whole Food. Фокусиран върху пълнозърнести брашна и семена, мазнини, устойчиви на температурна обработка и други, той предлага баланс между традиционно използвани съставки и съвременните добре балансирани тенденции в храненето.

Потребителите на биоизделия ще открият многобройните продукти, които компания Армина предлага. Неподправени вкусове ще предлага на щанда си и фирма SVG 2008. Сред изделията, които предлага, са продуктите на Сидакос, съчетаващи грижа за реколтата, качествен подбор и консервиране по съвременни технологии. На щанда ще бъдат и изделия на Ла Фрагуа, Асико, Грау, органични био сокове Уерто де сабор, вина Антонио Барбадийо и много други. За любителите на веган продуктите компания BioStyle ще предложи суровите хапки Goody Bites, обогатени със специален веган пробиотик. На щанда на Арониада Агро те ще намерят и биологичния оцет от арония се произвежда чрез естествена ферментация на 100% студено пресован сок от биологично отгледани плодове арония.

Традиционни храни и вкусове

Интерфуд&Дринк ще бъде мястото, на което Денито ще представи най-новата си свежа и различна салата с целина, моркови и чушки - без консерванти, оцветители и овкусители. Новото предложение от серията зеленчукови салати очарова със свежест и балансиран вкус.

Продукти с премиум качество използва в производството си Дерони. Сред акцентите на компанията в тазгодишното ѝ участие ще бъде новата марка макаронени изделия – Дерони Кулинария; те са изработени от 100% избрани сортове висококачествена твърда пшеница и се допълват по подобаващо добър начин с различните видове сосове като Премиум дерони и сос Тиряки. С особена гордост КРИНА по време на изложението КРИНА ще представи серията си български ориз, боб и леща. Продуктите са отгледани в България от традиционни за страната ни сортове. Български боб от Добруджа и масло от тиквено семе, известно като „зелено злато“, потребителите ще имат възможност да видят на щанда на компания „Статев“. Богатство от традиционни вкусове ще предложи и фирма „Дюлсена“.

Всички нови продукти и новости за изложенията ще откриете на food-exhibitions.bg .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА