Last news in Fakti

7 Ноември, 2017 19:03 2 628 0

Започва изложение „Месомания”

  • иец-
  • изложение-
  • месомания

Компаниите в месопреработвателния бранш се събират на 24-ото издание на международния форум от 8 до 11 ноември

Най-авторитетното професионално събитие за месната индустрия в България. Това е изложението МЕСОМАНИЯ. 24-ото издание на форума, представящ многобройни възможности за бизнес развитие, ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център. Участие в него ще вземат български и чуждестранни компании – производители, вносители и търговци на месо и месни продукти.

Посетителите на МЕСОМАНИЯ ще открият машини и оборудване, иновационни технологии, адитиви, опаковки и опаковъчни машини, специализирани транспортни средства, индустриални подови и стенни покрития, консумативи и всичко друго, необходимо за месната индустрия и търговия. МЕСОМАНИЯ, която се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България в партньорство с Интер Експо Център, ще се проведе успоредно с изложенията СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. През тази година в събитията ще се включат повече от 450 участници от целия свят.

Съвременни машини и роботизирани технологии

По време на МЕСОМАНИЯ ще могат да бъдат открити най-съвременните машини и технологии за месопреработвателния сектор. Сред тях ще бъдат системи за смилане на месо, сушилни за сушене на сурово-сушени продукти. Многобройни ще бъдат и високотехнологичните предложения за опаковане и брандиране на хранителни продукти. Те са подходящи за всички хранителни продукти, за опаковане на меса и месни продукти, колбаси, слайс меса, полуфабрикати, рибни и морски продукти, консерви, тестени изделия, плодове, зеленчуци. Машините имат възможност за вграждане в автоматични производствени или опаковъчни линии.

За професионалните готвачи ще бъде представено и професионално кухненско оборудване. На вниманието на посетителите ще бъдат поставени и най-съвременни преносим газ-анализатори на пазара, мотокари, електрокари и складови машини, каси за съхранение и транспортиране на готовата продукция, както и високотехнологични системи за измиване и дезинфекция на ръце.

Посетителите ще открият автоматични системи за етикетиране, верификация и сортиране на продукти. По време на МЕСОМАНИЯ всеки ще може детайлно да разгледа индустриалните баркод принтери, които се отличават с иновативни технологии и полезни решения. Изложението ще разкрие услугите на фирми, които се занимават с топъл печат, вграждане на оптични елементи за защита, както и уникални възможности за съчетаване на опаковъчни решения с холографски продукти за сигурност и автентичност на крайното изделие.

Любими храни и вкусове

Както през всяко свое издание, МЕСОМАНИЯ ще предложи на посетителите любими храни, вкусове и деликатеси от България и чужбина. Гостите ще открият фермерско зряло говеждо месо, сурово-сушени продукти и деликатеси, сред които родните вкусове на луканката, бабека и веселяшката броеница.

Многобройни ще бъдат предложенията от България, в производството на които се влагат традиционни месни продукти, отличаващ се със специфични рецептура, метод на изготвяне и консистенция. Отговаряйки на възроденото търсене на старите рецепти и вкусове, Месомания ще покаже сушена кървавица като един от най-харесваните традиционни колбаси.

Всички новини от изложение МЕСОМАНИЯ ще откриете в сайта food-exhibitions.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА