Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 21:06 3 050 11

Хванаха полицаи, осигурявали "чадър" на наркодилъри

  • полицаи-
  • наркодилъри-
  • акция-
  • гдбоп

Двама полицаи и четирима наркодилъри са арестувани при мащабна операция на ГДБОП и „Вътрешна сигурност“ към МВР в Стражица. Специализираната операция се провежда под наблюдението на ВКП. Ударът върху наркодилърите и техните покровители бил направен в четвъртък надвечер като акцията все още не е приключила, съобщава „Труд“.

Задържаните униформени са служители на Полицейското управление в града. Те били следени дълго време, защото имало сигнали, че съдействат на пласьори на дрога.

Освен двамата блюстители на реда с белезници са оковани и прибрани в ареста и четирима наркодилъри, сред които руснак. При претърсвания на две жилища на наркоразпространителите са открити общо 50 чувала с марихуана. „Двамата арестувани полицаи осигурявали „чадър“ над бандата срещу заплащане.

Предупреждавали са ги за полицейски проверки и са ги пазили от „конкуренти“. В момента освен в Стражица, текат обиски и в село Джулюница. Това потвърдиха местни жители. ГДБОП и „Вътрешна сигурност“ извършват обиски и полицейското управление в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ

    21 2 Отговор
    ЗАРАДИ ТАКИВА БОКЛУЦИ ПОЛИЦАЙ СТРАДАТ И СЪВЕСТНИТЕ ЧЕНГЕТА НЕКА СЕГА ТЕЗИ ДА ГИ Е,,Т В ЗАТВОРА ЧАКАЛИ ,МЪРШИ ПЕТНЯЩИ ПАГОНА И ИМЕТО ПОЛИЦАЙ
  • 2 Курте

    13 0 Отговор
    Тия са като ония
  • 3 гост

    22 5 Отговор
    Малко хора знаят че полицаите са по големи бандити от "бандитите " . Малко хора знаят какъв индивид трябва да си за да станеш полицай в България .Ако изобщо има вече някаква престъпност в България , всеки бяга даже и крими контингента се изнесе . Няма хора ,няма раждаемост ,всеки бяга , така го направиха тези от управлението и престъпност почти няма . И ченгетата от доста време стрелят по "врабчета" , "мухи " ,...... изсмукват си от пръстите престъпност , умишлено натопяват съвсем невинни хора само и само да си оправдаят големите заплати и да се види че нещо правят . Да могат да напишат в бюлетина че разбили организирана престъпна група ,а реално нито е група ,нито е организирана и нито е престъпна . Че някой ще лежи в ареста 24 часа ,на тях не им пука и ако е малко по наивен и добър ще успеят да му лепнат нещо . А истината е че същите тези ченгета - гадове са паразити като циганите .

    Коментиран от #8, #9

  • 4 прокурорка

    13 0 Отговор
    Най - Зле е в полицията в град Добрич там всички началници правят чадъри на нарко дилъри срещу ежедневни подкупи и никой не ги Безпокои от години е така.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Kompira

    5 2 Отговор
    IMA TAKIVA MIZERNICI I V ETROPOLE , JALKOTO E CHE TAM GI KRIE SHEFA NA POLICIQTA, A NA VSICHKOTO OTGORE PREDNIQ PETAK IMA SVIDETELI KAK DILARCHE E NOSILO PUDRA NA EDNO ,,CHENGE,, I VAPROSNIQ SI GO E SHMRAKNAL NO ZA TIQ BEZOBRAZIQ I OBLASTNATA ZNAQT ABE SUPER
  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    21 1 Отговор
    Мвр и кат най голямата организирана престъпна група
  • 8 Сеирджия

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Публикувано във факти.бг: Малко хора знаят че полицаите са по големи бандити от "бандитите ".
    Знаеме, знаеме! Но нищо не направиме!
    Само гледаме сиер.
  • 9 Гост

    4 12 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Като чета такива като теб и направо ми се повдига! Или си долен крадец или си комплексиран хейтър!
    Не, че ченгетата са цвете, но и сред тях има качествени хора, както е във всяка една гилдия!
    Ти все едно си с 10 изобретения зад гърба си, че си тръгнал да плюеш?!
    Писна ми от тъпи хейтъри!
  • 10 ьюунг

    10 0 Отговор
    сефте по всички дискотеки е пълно с чадъри
  • 11 Расулюлах

    6 2 Отговор
    Както казвам българското робство е най страшно.....като скочи от храста катажията да те рекетира тои циганин ли е?не българин....сега българи покровителстват дилъри на дрога не са турци не са цигани българи