Last news in Fakti

11 Ноември, 2017 10:06 10 232 18

Пловдивски джигит с бухалка: Сега ще ти размажа главата

  • мъж-
  • бухалка-
  • троши-
  • кола

Авторът на думите е глобен с 1000 лева, след като потрошил колата на пловдивчанина

„Какво правиш, искаш да се убием ли? Сега ще ти размажа главата. Сега ще видиш какво ще те направя", с тези думи мъж отива до колата, изважда дървена бухалка и започва да нанася удари по колата на друг човек. Агресията се случва през февруари на Карловско шосе в Пловдив. Пострадалият обаче не оставя нещата така и подава жалба срещу агресора, съобщава Трафикнюз.
Само предни дни, близо година след инцидента, Пловдивският районен съд излиза с решение по казуса – глоба от 1000 лева за бабаита с бухалка. Как се е стигнало до бойното настъпление? Служител на пловдивска фирма шофирал колата на свой познат на връщане от работа. Заредил опела на бензиностанция на ул. „Васил Левски, след което се включил в движението в посока Карлово. От островчето на кръстовището се включил в движението в крайна лява лента, като му било необходимо време, за да набере скорост след така извършената маневра. Междувременно в същото платно се движел „Фиат Уно“.
Тъй като опелът му засякъл пътя, се наложило шофьорът на фиата да предприеме екстремно намаляване на скоростта. Това го ядосало и решил да потърси сметка от въпросния водач. Ето защо, карайки първоначално след него, а впоследствие успоредно на него, предвижвайки се в средната лента на платното за движение, му подавал звукови и светлинни сигнали. Същевременно намалявал скоростта като се приближавал към опела отдясно, изтласквайки го към мантинелата. Едновременно с това го ругаел и псувал. В крайна сметка го изпреварил и спрял пред него. Шофьорът на опела бил принуден да спре управлявания от него автомобил в крайна лява пътна лента, на около 50-100 метра преди обръщалото на автобус I и 25 в Пловдив. Агресорът слязъл от автомобила си и се приближил към опела.
Шофьорът отворил наполовина предния прозорец и срещу него се излели заплахи. Той репликирал с въпрос какъв е проблемът, като спокойно обяснил, че не го е засякъл, просто той е карал много бързо. При това бабаитът изкарал бухалка от фиата и нанесъл удари по преден ляв калник и левия фар на колата. После се качил на колата си и отпрашил. За такова престъпление се предвижда, лишаване от свобода до две години или пробация, но понеже мъжът няма досие той е освободен от наказателна отговорност и му е наложена глоба в размер на 1000 лева. Присъдени са му и разноските по делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АК 47

    43 6 Отговор
    Само следващия път пишман бабаита,да не се окаже на престрелка с бухалка,да внимава!
  • 2 недъзи

    32 19 Отговор
    за тия къде излизат от бензиностанциите в крайна лява лента тряя затвор и бой.малко му е тряяло той да яде дървото не опела.

    Коментиран от #4

  • 3 Зелено човече

    25 7 Отговор
    Рано или късно ще се окаже на престрелка с бухалка. Такива си заслужават куршума.
  • 4 Ко речи?

    45 5 Отговор

    До коментар #2 от "недъзи":

    Всеки греши. И аз се ядосвам на такива. Но не може да се бием по улиците. Не става така. Затвор за бухалкаджията.

    Коментиран от #5

  • 5 VWandMercedes

    24 9 Отговор

    До коментар #4 от "Ко речи?":

    Понеже матрЯла е 80% дебили от друго няма да се оправят.На магистрала при 130-150км ми изкочиха две ку..ви с Фиат Пунто,за части от секундата си смених цвета на лицето, добрече не ми побеляха косите.
    Каква им беше логиката да "режат" лентите така и не разбрах.
    Имаха късмет, че Пасат-а ми е с хубави 17-ки и нови дискове иначе ги пращах при саздателя.Спрях буквално на по-малко от 1м и виждах как се удряме.
  • 6 ЦВЛ

    17 8 Отговор
    Добре де, това е масово явление особено тези с тировете или автобусите, дава мигач и се престроява и въобще не го интересува отзад имали кола, когато един такъв наистина ти застраши живота какво да го правиш , да му се усмихваш. Разбирам да сме нормална държава да се обадиш на 112 и да уведомиш, че еди кой си шофира опасно и на следващото кръстовище да го чака патрулка и да го провери и санкционира (както е в нормалните държави)...да, въобще няма и да имам намерение да се разправям с него ... понякога такъв като яде бой предотвратяваш бъдещи по-големи проблеми.
  • 7 гост

    10 0 Отговор
    И аз имам бата в багажника ,но бих я извдил единствено при самозащита !
  • 8 Истината

    9 6 Отговор
    Тъпака с опела пък да го съдят за опит за непредумишлено убийство ..
  • 9 гОшоБАЦКА

    8 2 Отговор
    Тук ще видите да се радва най-жалкия тип от обществото ни. Винаги пренебрегван заради мозъчните си недъзи той търси мъжествеността си в агресивното шофиране. Засича,изпреварва пренебрегва всякакви правила. Виждали сте го по телевизията Без зъби,насинен,унижен или убил някого с ненормалното си каране.
    Бийте го със усмивка, Спасете човешки живот !
  • 10 Иван Господинов

    7 0 Отговор
    Еми честито другия път ще е можете и в лицето да го плюете щото налети ли на бой директно отива да се радва на ласките на братята роми в затвора. За една дреболия може да се преквалифицира в аналната кралица на затвора. Като излезе ще е с напълно променени представи за живота
  • 11 Шиншашанкареевашаренги

    4 13 Отговор
    Требва не да троши колата а да го еееееееееее. Бе
  • 12 Ами така е

    5 0 Отговор
    То уното е мощен звяр представям си как гадно го е засякло опелото
  • 13 Боби

    4 2 Отговор
    Селяци,най-вече и двамата.Бухалкаджията,фен на "Под прикритие".Качествения мат'рял или изфиряса от Б-г или поизмря от старост....
  • 14 Правилника

    7 0 Отговор
    Масово се нарушава основно правило,че градският транспорт в който се движат десетки хора в един рейс е с предимство..вчера един малоумник свири 10 мин. на рейс че му ”отнел ” предимство..
  • 15 Балкански манталитет

    4 2 Отговор
    Простотия до шия у Бегето.Избийте се:))
  • 16 Сканията

    3 1 Отговор
    Селяци трябва разбирателство по пътя и без нерви голяма работа че го е засякъл,защо трябва такава агресия,,,,не е необходимо да се прави така ми ако попадне на някой и да му я навре в г*за...за всеки батко си има батенце,,,да върви но ма***...си в п****та на си излива агресията както всички агресори(кенефчий)
  • 17 Българин

    4 2 Отговор
    Всички българи трябва да изчезнем.
    Естествение подбор го определя.
    Страхливи,без самочувствие,глупави и тнт.
    Естествения подбор го повелява !!!
  • 18 Ивайло Петров

    4 0 Отговор
    .....уауууу "САМО" година и мегаделото кухи джигити на пътя е решено....,не мога да повярвам..,наистина нашия съд "работи"