Last news in Fakti

11 Ноември, 2017 14:02 38 632 35

Заляха с киселина красивата бургазлийка Бела! (СНИМКИ 18+)

  • бургас-
  • момиче-
  • бела

Ужасяващо нападение е преживяла млада жена преди броени дни. 32-годишната красавица Бела М. от Бургас е издебната, докато се прибира от магазина, след което е нападната и обезобразена след заливане с киселина, съобщава сайтът „Флагман“.

Бела е викала, отбранявала се е от атаките на нападателя, но не е имало кой да й се притече на помощ. Жената по чудо успява да се отскубне и да се скрие в дома си. Бруталната атака е станала на 8-ми ноември, около 19 ч. вечерта. Първоначално за нападението е арестуван бившият й мъж. Той обаче е освободен след 24 часа заради липса на свидетели. Единственият такъв е жертвата, но за българския закон тя явно не е достатъчна. Близките на Бела са сигурни кой стои зад дръзкото нападение.

Те самите помолили да се даде гласност на случката, защото искат справедливост. Сестрата на пострадалото момиче твърди, че бившият й постоянно я тормозел. Те били заедно повече от 10 години. Влюбеният мъж изобщо не приел добре решението на Бела да сложи край на връзката им преди 5 месеца.

Ето какво написа нейната сестра Цвети: "Здравейте, бих искала да ви разкажа историята на сестра ми. На 8.11.2017 г. бе залята с киселина от бившия си съпруг. Той беше задържан за срок от 24 часа, но тъй като няма свидетели на случката, го пуснаха. Сестра ми има поражения на главата, лицето и по тялото. Ще се наложи пластична намеса, за каквато нямаме средства! Сестра ми всеки ден плаче! Тя е подала съответните документи, за да го съди, но кога ще стане това, когато я убие ли ще влезе в затвора? Искаме справедливост! Моля ви, помогнете ни!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    183 15 Отговор
    Смърт за тоя, мъчителна и бавна
  • 2 Тарикат

    162 12 Отговор
    Пълен помияр с голямо чувство за собственост, хванал е мацката когато е била на 22 и сега след като си е отворила очите и го е зарязала и е съсипал живота...типичен Батка
  • 3 Крум

    127 9 Отговор
    Кой знае може да му се случи същото без свидетели.
  • 4 1234

    139 4 Отговор
    Точно така се ражда организираната престъпност. Щом като държавата нищо не може да направи ще трябва да платиш на някого да му размаже черепа.

    Коментиран от #5

  • 5 Сеан

    36 8 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Държавата, в лицето на тунеядците червени, сини, гербери и останалата плява не само, че може, но не иска. Доказателство е надупването им зарадси председателството на ЕС, както и снишаването им пред много хиляди престъпления през годините, за да си "усвояват" заплатки, бонуси и нерегламентираните средства на воля. Те печелят от такива гадории - отклонява се вниманието от техните лапкания и усвоявания... Не зная как биха и помогнали, след като не искат "държавата"??? Аз бих минал бившия и на детектора на лъжата, но властта предпочита тази да умре и реве, отколкото да се въдвори справедливост. Властта тук е помия, без да правя изключение за партии и цветове! Ако бе стока, нямаше да се толерира злото така усърдно от десетки години тук. Ако бях на мястото на мацката, щях да си надяна една каска с профила на Боци Велики, да напиша на фланелката си "С Народното събрание сме по-силни! Време е! Градим България!", след което да ида при оня пич и да го цункам сладко, после да му стисна с керпеден шишарките. Но преди това да извикам Полиса и да се разкрещя, че ме изнасилва. След което да го погледна тъжно и да кажа - Мило, лице, за шишарки! - става ли сделката?

    Коментиран от #15

  • 6 Огледайте се

    40 7 Отговор
    Aз смятам, че това е измислена история, прерових официалните медии, няма подобно нещо. Тази тема е копи и пест от САМО още два сайта и то известни само с неверни новини. Не вярвам това на снимката дори да е Българка изобщо.

    Коментиран от #34

  • 7 Достъчно е да я видиш

    29 42 Отговор
    Майсторката на спорта си е намерила майстора!

    Коментиран от #13

  • 8 Хуясалия

    44 10 Отговор
    Нещем герберски а крумови закони
  • 9 вижся

    8 2 Отговор
    лудите за лудницата
  • 10 Барчо

    24 10 Отговор
    Поредния случай който показва как закона защитава престъпниците. Жената нито е измамила, нито е тормозила. Просто връзката за нея е била изчерпана и е пожелала да продължи живота си. Този мерзавец трябва първо да бъде залят с киселина по същия начин, ама повечко.
    И искам едно леко предположение да направя. Представете си, че тази потърпевша е имала в момента приятел и той залее мерзавеца с киселина като възстановяване на правото какво ще стане. Може би ще бъде арестуван и осъден без значение че няма свидетели. Благодаря за такава демокрация!
  • 11 пешо

    22 2 Отговор
    Брей, как така? Нали е културната морска столица? Непонятно е как се случват подобни неща, това не е някой останал в 90те мутренски град с татуирани селски батки..

    Коментиран от #23

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 maca

    14 7 Отговор

    До коментар #7 от "Достъчно е да я видиш":

    Още едно бедно селско българско комплексарче.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 123

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Сеан":

    E сини, червени и т.н е оправдание за нас, съвременното общество, което не може да си оправи държавата.Никой не ни е виновен, че сме кьопаво общество.Държавата, законите и органите, които трябва да прилагат правосъдие, ред и законност са в наши ръце.А ние си лаем по форуми, кръчми и т.н., но не предприемаме действия, които да променят това.
  • 16 Стоимен

    10 2 Отговор
    Деянието е 100% усъдтелно, но вие не се ли досвщате, че с деби**ки коментари не помагате. Само подкрепяте ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗИРАНЕТО на всяка власт в държавата. След като сте толква ядосани и загрижени изисквайте от ОВЛАСТЕНИТЕ. Но каквото и да си говорим този случай е направо песен. Ами убийства на Български деца по пешеходните пътеки... Убийците дори не съжаляват за стореното, а демонстрират дръзко, аругантно и нагло поведение - чифутска измет.
    Когато има тежко престъпление не се оправдавайте с времето, а излизайте да ИЗИСКАТЕ вашите правата и онези на пострадалите!
    Пред монитора всички сте големи отворковци!
  • 17 Иван Господинов

    8 4 Отговор
    В Бургас специално, колкото са огладнели мутрагените, само трябва да пуснат мухата на няколко, частни детектива и в охранителните фирми, че дава сериозна сума пари за окончателното справяне с един човек. За около 5 бона проблемите, заедно с господина ще потънат в красивото Черно Море. Може да ви се струва малко но наистина от такива суми тръгва пазарлъка. Да не говорим, че хора се прощават с живота и за по-малко.
  • 18 Vasik Atanasova

    19 1 Отговор
    от човека няма по лошо и долно същество
    убедил съм се много пъти
    това не може никое животно да го направи
    да те залеят с киселина долна постъпка
  • 19 Бате

    12 0 Отговор
    Всичко идва от умишленото беззаконие. Българите трябва да са бедни и да мислят само как да оцеляват и да се самоунищожават. Много инциденти не биха се случили, ако народът ни е по заможен и съответно образован. Неведнъж това е повтаряно през годините...
    Раждане,израждане, чрез себеугаждане, стареене, пенсиониране и цял живот умиране.
    (Р.Ралин)
  • 20 Иван

    6 9 Отговор
    Абе мен що не дойде някой да ме залее с киселина . Току така не се прави това нещо без причина . Вие 80-те % коментатори акъла ви стига да видите следствието ,но не и причината .

    Коментиран от #22

  • 21 пепи

    6 4 Отговор
    А кога яде кюфтета и се вози на колите можеше.
  • 22 Vania

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Каква причина трябва да има? каквато и да има тоя е за рибите в Черно море
  • 23 някой

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "пешо":

    А ти от епилираните зализани сегашни педерстчет ли си? С кеф такива като тебе не да се заливат,а да се консервират в киселина!

    Коментиран от #25

  • 24 ФАКТ

    2 2 Отговор
    семейни работи
  • 25 СссереМ

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "някой":

    Ами давай бе градски.Форумна мишчица.
  • 26 Чичо

    8 0 Отговор
    Това е резултатът от тоталната липса на държавност и елементарна законова справедливост. Не 80%, тотална е дебилността на загиващото българско общество!
  • 27 кок

    2 0 Отговор
    Та нямало дебили ?
  • 28 Бат Мишо

    5 2 Отговор
    не зная случая но зная че има маймуни дето го заслужават тва с киселината.....
    мойта бившата ,седеше и гледаше като пребиваше сина ми(ни)-на 6 год-
    и го наказвал да седи с часове прав с вдигнати ръце в ъгла ,ако пипне сестрите си (природените демек неговите деца)
    Закрила на детето ,полиция - НИЩОООООО
    не беше киселина ,ама с бате Трайче и Бате Наско отидахме в селото в североизточна Бг и не бихме , където когото сварим
    нема жени нема бащи НАРЕД..... и си зех сина ся е на 8
    полицаите под сурдинка ми викат хубу напрай
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Българите са изчезващ вид

    0 1 Отговор
    Поредната м...лка и пиян освирепял м....л. Образовайте ги и им обяснете, че животът не е само едно е... е. Жалко за жената. Тоя целия го залейте с киселина, после го скопете.
  • 32 Случаен

    3 2 Отговор
    Здравейте ,жената е от Велинград и я познавам макар и бегло,майка е на 5 деца и се грижи за тях доколкото може.Според мен какво то и да е направила незаслужава поливане със киселина.
  • 33 фактурас

    1 1 Отговор
    Ааа ми не е.ли некой от гаджетата я е олел от киселина а не да одвинява мажа си може би е видял нещо нередно затова Пууу .... как нея е срам:O
  • 34 Малина

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Огледайте се":

    Момичето наистина е от Велинград. Гледай здравей Бълегация.
  • 35 Васко Георгиев

    0 0 Отговор
    Човек с профил Tsolo Galabov заплашва със заливане с киселина във Фейсбук я го проверете дали е обезобразил някого.