Last news in Fakti

12 Ноември, 2017 22:17, обновена 12 Ноември, 2017 23:20 3 112 4

Акция срещу бежанците на Централна гара в София

  • гара-
  • бежанци-
  • софия

Токът на гарата е бил спрян

Акция срещу бежанците се проведе на Централна гара в София, съобщи БНТ.

Най-малко 30 души са се опитали да се качат върху товарен влак, отпътуващ от гарата. Сред тях са били 15 жени и 9 деца.

Токът на гарата е бил спрян, за да се предотврати образуването на волтова дъга и съответно с цел безопасността на бежанците. Всички те са откарани в полицията.

Товарната композиция е трябвало да пътува до Белград.

Акцията по залавянето на мигрантите предивзика закъснението на десетки влакове. Хората чакаха средно по 2 часа. От БДЖ съобщиха за БНТ, че токът вече е възстановен и движението на влаковете се нормализира.

Малко по-късно на място пристигнаха и полицейски екипи. Нелегалните мигранти от Централна гара са били натоварени на полицейски микробуси, с които са били откарани към 2-ро и 3-то РПУ. Към момента се изяснява дали нелегалните мигранти са пътували от Турция и са искали да продължат за Сърбия или за Западна Европа, или са се качили на Централна гара в София, тъй като на един от вагоните е намерен и срязан брезент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Индиански димен сигнал

    29 2 Отговор
    Е, сега ще видите що е то НПО организация!
    БХК, ДПС, ДОСТ и Евророма ще запретнат ръкави и ще налеят една торба €вро-$амари на Радев!!!
    Бежанците са безпомощни и онеправдани, обществото ще бъде агитирано да осъди действията на Институциите, защото сме попречили на нинджите да стигнат до Германия при баба ви Меркел! По този начин потъпкваме избора и правата им! Акцентът няма да бъде върху тяхната безопасност - тоя филм съм го гледал! БХК ще налее люта пропаганда - цепим бас??! Хватката е, че фирмите охраняващи или служителите отговарящи за гарата и композицията ще бъдат санкционирани, но после обезщетени с продължаване на договора - важното е, да имаме с какво да се покажем, че РАБОТИМ!!!
  • 2 Дедо Грую

    12 2 Отговор
    Волтова дъга! Колко красива асоциация - като северно сияние! Жалко, че не е "осветила" орките. Така никой нямаше да има проблеми.
  • 3 Българин

    17 2 Отговор
    Докога ще наричате тези престъпници бежанци????
  • 4 ДА ДА

    2 0 Отговор
    предлагам на всички възлови места къде се смята че могат да минат така наречените имигранти от ислямски държави да пуснат по едно две понита и кози за " захранване" понеже всички знаят каква обич изпитват тези хора към клети животни ,например днеска в Германия един юнак-бежанец правил секс с пони-бонбони , е , хванаха го ..така че напред и без страх.Мисля че в този случай нпо лизачи ще е на страната на животните...