Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 16:56 3 657 10

Гардове заловиха крадци след здрав екшън в Пловдив

  • крадци-
  • гардове-
  • пловдив

Апашите изнасяли проводниците и ги подготвяли за товарене в колата

Екшън като на кино с белезници и свистене на гуми се е разиграл днес на разсъмване в центъра на Пловдив, предаде "Марица".

Около 6 ч. сутринта гардове засекли двама крадци, които измъквали в тъмното кабели от затворената токоизправителна станция за тролеите на пресечката на улиците „Ген. Гурко“ и „Отец Паисий“.

Апашите изнасяли проводниците и ги подготвяли за товарене в колата „Фиат Браво“, с която били дошли за посегателството.

Преминаващ по улицата патрул на ДАИКС обаче ги засякъл и ги погнал. Гардовете успели бързо да задържат единия от крадците. 35-годишния А.О. заедно с част от кабелите е бил предаден на пристигналите на мястото полицаи, които го тикнали в ареста.

Вторият апаш обаче успял да се изплъзне. Той се качил на фиата и с мръсна газ се понесъл по ул. „Отец Паисий“, след което изчезнал в неизвестна посока.

Органите на реда са установили, че колата на бандитите е била с фалшиви номера, вероятно подготвени специално за удара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    24 1 Отговор
    Един въпрос!
    -До кога ще се крият имената на престъпниците!!! Какво е това А.О??? Ще му руините авторитета ли,ако му напишете името....

    Коментиран от #5

  • 2 Vulpes

    15 3 Отговор
    Руините-уроните!
  • 3 Гост

    4 12 Отговор
    Нали знаеш-всеки е невинен до доказване на противното.Още не е осъден за да казваме че е крадец и да го споменаваме по име
  • 4 Истината винаги боли

    12 2 Отговор
    След като в него са кабелите,какъв е?Какво да се доказва повече,на първото дърво закачен на кабела....
  • 5 Ххх

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vulpes":

    Крадец на кабели с а -асен .сигурно е сиганин
  • 6 Густо Майна

    7 0 Отговор
    По Отец Паисий с мръсна газ... Павурите са толкова криви, че не можеш удържа волана, а и има пропадания, и бабуни - чудни! Та колко да е била мръсна газта?!
  • 7 бай село

    7 1 Отговор
    Къде е екшъна в случая , и колко крадци са заловили , като единия е избягал?
  • 8 Коко

    7 0 Отговор
    Сега го пишат А.О ,а утре ще пишат че срещу неизвестни извършители се води следствие. Зависи през това време кой и къде ще се обади за тях. Аз лично съм бил свидетел на залавяне на престъпник на местопрестъплението от двама полицаи, след което по сигнал престигнаха и двама следователи на място и на следващия ден в пресата чета че се издирва неизвестен извършител. Само бяха записали имената и възрастта на човека който е подал сигнал на 112. Това е България!!!

    Коментиран от #9

  • 9 незнайко

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    И аз съм си патил като свидетел ! Какъв е извода, казваш какво си видял и до там. Никакво име телефон и писменни обяснения които ги искат ! В противен случай - съжаляваш !!!
  • 10 НОТАРИУС БИГ

    1 0 Отговор
    Фиатите много бегат