17 Ноември, 2017 21:17 3 215 5

Надзирател от бургаския затвор хванат с наркотици

  • надзирател-
  • бургас-
  • затвор-
  • наркотици-
  • марихуана

Йордан Николов отглеждал и снабдявал затворниците с марихуана

Надзирател от бургаския затвор хванат с наркотици - 1

Надзирател от бургаския затвор е бил заловен с наркотици. Случаят е от края на месец август, но не е бил официално оповестен от МВР и правосъдното министерство, предаде bTV.

Надзирателят Йордан Николов е задържан на излизане от дома му в бургаския квартал „Черно море”. В него са намерени 40 къса цигари марихуана и саксии с огромно количество от растението.

След акцията Николов е уволнен. Заповедта обаче все още не му е връчена, защото се укрива. Бившият вече надзирател не е открит в дома си, но съседи разказват, че са взимали марихуана от него.

Затворникът Иван Радев – Монката споделя пред bTV, че наркотрафикът зад решетките бил подпомаган от надзиратели и ръководството. Радев прави това чрез Facebook, тъй като медиен екип не е допуснат в затвора.

Решението да няма достъп до Монката е на директора на затвора - Бранимир Мангъров. Според някои източници Мангъров е готвен до дни да застане начело на Главната дирекция за изпълнение на наказанията, а шеф на затвора, по думите на затворниците, щял да стане неговият заместник – Методий Владимиров. Именно за него затворниците твърдят, че покровителства наркоканалите.

От правосъдното министерство отричат за промени в ръководството на затвора или на главната дирекция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И таз добра

    0 0 Отговор
    Хубаво е че,това е само в бургаския!!?
  • 2 Реалист

    3 0 Отговор
    Абе това е символичен протест срещу ниските заплати на КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА. Допълнителен доход.
  • 3 Мигел

    2 0 Отговор
    Като стачкуват мръсните свине го отразяват по радиа и телевизори,а когато ги хванат да правят мизерии го пазят в тайна!Я го покажете кой е този хубостник,да разгледаме записите от новините сигурно и той е стачкувал за по висока заплата,трябва ли са му повече пари да зарежда дрога на едро!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 всички

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мигел":

    с ниски заплати въртят схеми,а тоя можеше да си купи преса и да вади хашиш за пушене :Д