20 Ноември, 2017 16:45 2 051 4

Кейти Пери ще живее в манастир

  • кейти пери-
  • манастир-
  • нов дом-
  • мести се-
  • лос анджелис-
  • съдебно дело

Поп певицата си извоюва това право по съдебен път

Кейти Пери ще живее в манастир - 1
Снимки: АР/БТА

Американската поп изпълнителка Кейти Пери ще живее в манастир. Певицата си извоюва това право по време на съдебен спор, който спечели в края на миналата седмица.

Съдът уважи иска ѝ да се премести да живее в стар изоставен манастир в Лос Анджелис.

Певицата, която е следвана от над 106 млн. фенове в Twitter, трябваше да спечели благоразположението на две възрастни монахини, които до този момент живееха в манастира.

Римокатолическата епархия вече бе дала съгласието си, имотът да бъде продаден на Кейти Пери. Но двете монахини не бяха съгласни с продажбата, въпреки усилията, които изпълнителката положи. Тя дори пя специално за тях, но и това не помогна до сега. Монахините настояваха, че са в правото си да продадат имота на собственика на ресторант Дейна Холистър.

Миналата година съдия обяви за неправомерен нотариалния акт, издаден на Холистър, който искаше да превърне живописното място в хълмистия квартал Лос Фелиз в бутиков хотел. След ден размисъл, съдебните заседатели в Лос Анджелис решиха, че Холистър подвеждащо се намесил по време на продажбата на имота, като дори твърдял, че е негов собственик.

Съдът присъди на Пери 1,57 млн. долара, а на католическата епархия — 3,47 млн. долара, за съдебни разноски.

Църквата и Пери могат да получат дори и повече, когато делото стигне следваща инстанция, което се очаква да стане на 1 декември, защото съдът ще отсъди и стойността на щетите.

Адвокатът на Холистър заяви, че общо 5 млн. за съдебни разноски са прекалено голяма сума. Предстои Пери да финализира преместването си в манастира.Тя се съгласи да плати 10 млн. предварително за бъдещия си дом и още 4,5 млн. за изграждане на място за молитвено усамотение в рамките на имота.

Кейти Пери ще живее в манастир


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Попа

    3 2 Отговор
    Ела да живееш при мене
  • 2 Бесен Язовец

    3 2 Отговор
    Голяма красавица и велика певица е Кейти, фен съм и !

    Коментиран от #4

  • 3 Брат ми

    3 1 Отговор
    И сега ще плъзнат много и редки болести предавани по полов път.
  • 4 Зеленибратя

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    красавица - беше , певица спорно е .
    Не е много голяма...